string(1) "p"

Configureer jouw aluminium ramen en laat je inspireren

Altijd al willen weten hoe aluminium ramen er zouden uitzien in jouw woning? Laat je dan inspireren met de nieuwe raam configurator van Aliplast.

Grenzeloze esthetische mogelijkheden

Dankzij het ruime aanbod van Aliplast is er voor elke type woning wat wils. Benieuwd welke aluminium ramen en deuren bij jouw type woning passen? Of het nu gaat om klassieke of moderne ramen, een monorail of duorail schuifraam of de IDA binnendeuren, de raam configurator maakt het mogelijk om dit allemaal te visualiseren. Ontdek welke stijl, kleuren, opties, enz. bij jouw woning passen en laat je inspireren.

Hoe ga je te werk?

Surf naar de online configurator van Aliplast en kies als eerste of je voor een interieur of exterieur project gaat. Bij een project met aluminium buitenschrijnwerk krijg je vervolgens de keuze tussen drie verschillende type woningen en gevelstenen. Ga dan aan de slag met het aanpassen of toevoegen van raamelementen en pas de gewenste opties en kleuren aan. Bewaar tenslotte de configuratie zodat je te weten komt welk aluminium profiel het best aansluit bij jouw wensen en ga ermee naar één van onze verdelers bij jou in de buurt voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte.

Ontdek meer over het aanbod van Aliplast aluminium ramen.