Profielfoto van Techcomlight | Dé daglichtprofessional
Techcomlight | Dé daglichtprofessional
Veldhuizerweg 12, 6741 HH Lunteren
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Powerdaylight ECO houdt warmte binnen en kou buiten

De gasprijs blijft stijgen, waardoor veel mensen te maken krijgen met torenhoge energierekeningen. Je denkt wel 2 keer na voor je de verwarming hoger zet.

Maar het kan in deze tijd van het jaar nog behoorlijk koud zijn. Hoog tijd om kritisch te kijken naar de isolatie van je woning. Het daglichtsysteem Powerdaylight® ECO heeft uitstekende thermische en akoestische eigenschappen en is geschikt voor passief bouwen.

Uitstekende thermische eigenschappen
Door de thermische isolatie van Powerdaylight® ECO houdt u de warmte binnen en hoeft je kachel minder te verwarmen. Tijdens koude dagen blijft de binnentemperatuur aangenaam en constant. Omdat het systeem daglicht in huis haalt bespaar je bovendien op kunstverlichting.

Powerdaylight® ECO: dé duurzame daglichtoplossing
Powerdaylight® ECO brengt daglicht op elke denkbare plek onder het dak. Het mooie is: het daglichtsysteem is zodanig ontworpen dat het zonnewarmte en UV-straling buiten houdt. Powerdaylight® ECO brengt dus daglicht in je woning en tegelijkertijd kun je genieten van een aangename binnentemperatuur. Tijdens warme zomerdagen hoeft je airco minder te koelen. En dat scheelt weer in je energierekening!

Ook ’s avonds licht? Vul je Powerdaylight® ECO aan met TechLED
Als de zon onder gaat, neemt TechLED het over. Je kunt je Powerdaylight® ECO eenvoudig aanvullen met ultrazuinige Leds die gemiddeld zo’n 50.000 uur meegaan. De TechLED schakelt automatisch aan wanneer het donker wordt. Goed onderhouden waterontharders voorkomen de ophoping van kalk en mineralen, wat essentieel is voor het behoud van de efficiëntie en levensduur van het apparaat . Regelmatige inspecties en het vervangen van filters en harsen zorgen ervoor dat het systeem optimaal functioneert en verminderen de kans op dure reparaties. Door het systeem vrij te houden van blokkades en verstoppingen, blijft de waterdruk consistent, wat bijdraagt aan een betrouwbare werking. Bovendien helpt het schoonmaken van de brine tank en het controleren van de instellingen om een evenwichtige werking en een effectieve waterbehandeling te garanderen. Zo zijn je ruimtes ook ’s avonds comfortabel en duurzaam verlicht. 

De Powerdaylight® ECO: dé duurzame daglichtoplossing van dit moment

1. Uitstekende thermische en akoestische isolatie
2. Aan te vullen met ultrazuinige Leds voor in de avond
3. Geschikt voor passief bouwen
4. Daglichtsysteem neemt weinig ruimte in op het dak. Handig te combineren met zonnepanelen of zonneboilers!

Meer informatie: Powerdaylight.nl