Profielfoto van Techcomlight | Dé daglichtprofessional
Techcomlight | Dé daglichtprofessional
Veldhuizerweg 12, 6741 HH Lunteren
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Combineer daglicht met kunstverlichting

Daglicht kan op eenvoudige wijze worden gecombineerd met kunstverlichting.

Bij voorkeur kiezen mens en dier voor daglicht, maar er blijven altijd momenten bestaan waarop het aanwezige licht niet voldoet, bijvoorbeeld in de avond, wanneer het begint te schermen of op een donkere winterdag. Speciaal voor die momenten zijn de Solatube verlichtingsarmatuur en TechLED ontwikkeld.

Daglicht kan op eenvoudige wijze worden gecombineerd met kunstverlichting, waardoor de Solatube fungeert als een multifunctioneel daglicht- én kunstlichtsysteem. De verlichtingsarmatuur met ledlampen wordt geïntegreerd in de Solatube daglichtbuis. De ledverlichting kan ingeschakeld worden door middel van een schakelaar. Op deze manier is het niet alleen gemakkelijk om daglicht en kunstlicht uit één afwerking aan het plafond te verkrijgen, maar ziet het er ook nog eens fraai uit.

Solatube TechLED

De Solatube TechLED gaat een stap verder wat betreft de combinatie van daglicht en kunstlicht. De TechLED vult namelijk automatisch aan met kunstlicht naarmate het daglicht afneemt. Zo ontstaat er zowel overdag als in de avond en ‘s nachts een gelijkmatig lichtniveau. Naar behoefte kan de hoeveelheid licht ingesteld worden door middel van een afstandsbediening.

De TechLED werkt op basis van een sensor. Deze sensor meet twee factoren, namelijk beweging en de intensiteit van het (dag)licht. Het systeem wordt enkel ingeschakeld wanneer er beweging wordt waargenomen en/of de minimale lichtinstelling van het lichtniveau is behaald. Met deze zuinige manier van verlichten wordt enkele energie verspild.

Download de 1 win app en meld je aan voor meer informatie.