Foto: 249952.jpeg

Welke verf je ook kiest, met SAM R7 altijd een perfect resultaat

Wie zijn interieur een nieuw laagje verf wil geven, heeft de keuze uit vele kleuren en soorten verf.

Maar, wil je in de slaapkamer, de woonkamer, de keuken of waar dan ook nog lang van je verfklus nagenieten dan denk je ook goed na over de aankoop van je schildersgereedschap. Het bepaalt immers het eindresultaat mee. Dankzij de R7® verfkwast behoren kopzorgen bij een verfklus tot het verleden. Voor welke verf je ook kiest, deze verfkwast neemt elke verf perfect op en zorgt voor een gelijkmatige dekking en een betere vloeiing. Bovendien is de kans dat er een haar in de verfpot belandt erg klein, haarverlies bij de R7® komt nagenoeg niet voor. En, de R7® is ook nog eens makkelijk te reinigen en behoudt na elke reinigingsbeurt zijn vorm.

Door een strenge Europese richtlijn moeten verven voortaan arm aan solventstoffen zijn. Daardoor krijg je minder vloeibare verven. Klassieke verfkwasts met varkenshaar of synthetisch haar zijn minder geschikt voor deze nieuwe generatie van verven. Voor een perfect schilderresultaat moest er een nieuwe vezel komen, aangepast aan de nieuwe, zwaardere verven. Deze is er nu met de R7® verfkwast van PZG Retail Concept.

Goed gereedschap is het halve werk

Met de nieuwe SAM R7® heb je iets revolutionairs in handen. Deze serie kwasts is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende verfproducenten en er gingen twee jaar intensief onderzoek in Zweden en een jaar gebruikerstests aan de lancering vooraf. De haren van de R7® kwast zijn vervaardigd van een unieke gepatenteerde kunststof vezel. Bovendien bevat de R7® kwast tot drie keer zoveel haren als een traditionele kwast. Daardoor is een perfect resultaat gegarandeerd, met welke verf je ook aan de slag gaat. Kortom, de keuze van de juiste kwast voor je schildersklus wordt door de SAM R7® wel erg gemakkelijk gemaakt: één verfkwast, altijd een perfect resultaat! De R7® verfkwast is dan ook samen te vatten in zeven kenmerken:
- voor alle verven;
- makkelijk te reinigen;
- betere vloeiing;
- betere dekking;
- betere opname;
- geen haaruitval;
- behoudt zijn vorm.

Hout en inox

Ook over de uitstraling van de kwast is goed nagedacht. Aan de top van de steel is gekozen voor inox als ondersteuningskleur, net als voor de ring waar het logo van R7® staat ingeslagen. De steel zelf is in kwaliteitsvol hout en ligt bijzonder goed in de hand. De R7® is een kwast die niet alleen kwaliteit uitstraalt, maar bovendien een eerste stap is naar kwaliteitswerk.

Verkrijgbaar vanaf

Vanaf september vind je de revolutionaire verfkwast in de Belgische en Nederlandse doe-het-zelfzaken. Er komen elf kwasts, zes ronde en vijf platte, in de verschillende gangbare maten op de markt. De consumentadviesprijzen van de verschillende kwasts ligt tussen 5,75 euro en 12,50 euro. De kwaliteit die je voor die prijs krijgt, is niet te evenaren.
Op www.samR7.eu staat meer informatie over de revolutionaire verfkwast en algemene tips en trucs.

Publicatiedatum: 1 november 2010

Reacties