Quigo – de compacte kruislijnlaser voor creatieve personen met een hang naar precisie

Schilderijen, verf, tegels, rekken of behang – wat decoratieliefhebbers ook op de muur willen hebben: De kleine Quigo helpt hen om hun muren in kunstwerken te veranderen.

Schilderijen, verf, tegels, rekken of behang – wat decoratieliefhebbers ook op de muur willen hebben: De kleine Quigo helpt hen om hun muren in kunstwerken te veranderen.

De compacte kruislijnlaser van Bosch projecteert bliksemsnel een goed zichtbaar laserkruis op elke muur. Uiterst praktisch: De dwerg nivelleert zich vanzelf en brengt zijn straal automatisch in het lood. Eenvoudig neerzetten en de beschermklep openschuiven: En de Quigo projecteert al horizontale en verticale oriëntatielijnen op de muur. Dat inspireert zelfs onervaren doe-het- zelvers en creatievelingen om hun inrichtingsfantasieën nauwkeurig de vrije loop te laten.

Grenzeloze gevarieerde ideeën en eenvoudige bediening

Rechthoekige kleurvlakken volgens het voorbeeld van de abstracte schilderkunst, getrapt geplaatste rekplanken, behang in verschillende kleuren of een verticaal aangebracht boekenrek – de fantasie binnen de eigen vier muren hoeft geen grenzen te kennen. Met de Quigo bij de hand is het hoofd vrij voor creatieve ideeën, die eenvoudig en betrouwbaar kunnen worden gerealiseerd. Want de 6,5 centimeter kleine dobbelsteen is heel gemakkelijk te bedienen: neerzetten, inschakelen, beginnen. Zodra de beschermklep is
geopend, laten tot vijf meter lange laserlijnen op de muren zien welke richting het opgaat. Er kan worden begonnen: kleurvlakken afplakken, muurtattoos aanbrengen of boorgaten aftekenen, dat alles gaat zonder meerdere keren te hoeven aanzetten zoals met een waterpas. En wie altijd nog denkt dat tegels leggen alleen iets voor experts is, kan uit die droom worden geholpen: Zelfs geometrische wandmozaïeken lukken met een beetje planning vooraf.

Altijd op de juiste hoogte

Nog een pluspunt in de praktijktest: De Quigo kan in een handomdraai op exact de benodigde hoogte worden gebracht. Met de meegeleverde klem kan hij bliksemsnel worden aangebracht op stoelleuningen, trappen, tafelbladen, staande lampen of rekken en met de zwenkarm kan de klem in elke willekeurige positie worden gericht. De klem houdt de Quigo vast en laat ook op gevoelige oppervlakken geen sporen achter. Natuurlijk kunnen decoratieliefhebbers de vierkante dwerg ook op tafels, stoelen of traptreden zetten en door er enkele boeken onder te leggen op de gewenste hoogte brengen.
De Bosch Quigo is vanaf oktober 2010 voor de adviesverkoopprijs van 49,99 euro inclusief BTW verkrijgbaar. Bevestigingsklem en twee batterijen voor de stroomvoorziening zijn bij de levering inbegrepen. De Quigo wordt geleverd in een passende cadeaudoos van metaal.

Publicatiedatum: 1 februari 2011

Meer informatie: www.bosch.com

reacties
anderen bekeken ook

Milli-Max Stelproducten

Fervent klusser? Handige tips om de rommel te verminderen

Guido van Loon

Wat er allemaal in een gereedschapskist van een echte doe-het-zel...

Lenette Hermsen

Oplaadbare LED werklamp bouwlamp 30W

Klussen in huis? Lees hier vijf handige tips

Guido van Loon

Containerservice

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie