Foto: 2016/Bticino.jpg

BTicino Classe 300 X13E binnenpost

Deurcommunicatie via de smartphone: BTicino heeft de oplossing met de Classe 300 X13E binnenpost.

De nieuw BTicino Classe 300 X13E binnenpost van Legrand Nederland haalt het beste uit de combinatie van het vertrouwde BTicino 2-draadssysteem en de koppeling naar smartphone via Wi-Fi en het 3G/4G-netwerk.

De met een IF-design award 2016 bekroonde Classe 300 X13E biedt de gebruiker betaalbare topklasse en koppelt design en esthetiek aan ruime online gebruiksmogelijkheden.

Steeds in contact met de woning

Via de speciale app kun je heel eenvoudig zien wie voor de deur staat, ook als je niet thuis bent. De intercom wordt, net als bij een standaard binnenpost, rechtstreeks aangesloten op het bekende en gemakkelijk te installeren 2-draadssysteem. Deze oplossing kan zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten gebruikt worden. De configuratie gebeurt op basis van verbinding met de standaard internet-router in de woning.

De voordelen op een rij:

- De oproep kan overal ter wereld worden beantwoord.
- Met de smartphone kan de binnenpost worden opgeroepen.
- Op afstand de voortuin/ portiek bekijken met de smartphone.
- De tuinverlichting en sproeiers van afstand activeren.
- Geen specifieke IP kennis nodig voor het configureren van het toestel.
- De nieuwe Classe 300 X13E is opvallend discreet. De handsfree binnenposten zijn uitgerust met een 7” LCD touchscreen en hebben een heel dun profiel van slechts 22,5 mm.

Ruim aanbod

De Classe 300 smart binnenposten zijn leverbaar in wit en antraciet. Ze zijn geschikt voor montage aan de muur of als tafelmodel.. Daarnaast is Classe 300 ook als kitversie verkrijgbaar, inclusief voeding, binnen- en buitenpost. De nieuwe Classe 300 X13E kan moeiteloos oudere binnenposten met hoorn vervangen. Hierdoor kan men een bestaande BTicino 2-draadssysteem gemakkelijk omzetten naar een met Android of IOS smartphone extern te bedienen oplossing. Wel zo gemakkelijk!

Kijk voor meer informatie op www.bticino.nl.

Reacties