Een traplift huren

Een traplift kunt u in een aantal gevallen voordeliger huren dan kopen.

Een traplift huren

Bijvoorbeeld als u enige tijd moet revalideren en in verband daarmee geen trap kan of mag lopen. Dan is het praktischer om een Otolift traplift te huren. Het kan ook een financiële afweging zijn, of het voordeliger voor u is om een traplift te huren in plaats van kopen.

Als u slechts tijdelijk een traplift nodig heeft, is het huren van een traplift waarschijnlijk de beste optie. U betaalt dan een vast bedrag per maand. Voor dat bedrag wordt de traplift voor u geïnstalleerd en ook onderhouden. Als u de traplift niet meer nodig heeft, als u bijvoorbeeld voldoende hersteld bent, kunt u de traplift weer eenvoudig door ons laten verwijderen en heeft u uw hele trap weer tot uw beschikking. Bij Otolift kunt u al een traplift huren vanaf één maand.

Als tijdens de huurperiode blijkt dat u de traplift langer of zelfs permanent nodig heeft, kunt u er alsnog voor kiezen om de traplift te kopen. Dit kan op de lange termijn namelijk voordeliger zijn dan het huren van de traplift. Als alternatief voor het huren van een traplift kunt u ook overwegen om een gebruikte traplift te kopen.

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie: www.otolift.nl