Plisségordijnen van Zonnelux

De ideale raamdecoratie voor de slaapkamer? Plisségordijnen van Zonnelux.

Plisségordijnen van Zonnelux

Plisségordijnen bestaan uit een laag gevouwen stof, die zich opvouwt tot een harmonica als de plissé wordt opgetrokken. Plissé is een perfect product voor de slaapkamer. In één product kan namelijk zowel een verduisterende als een transparante stof. Uiteraard kun je ook kiezen voor enkel een verduisterende of transparante stof.

 

Plissé is geschikt voor alle raamvormen: rond, hoekig en vierkant. Je kunt kiezen uit transparante en verduisterende stoffen in elk denkbare kleur. De stof is bestand tegen vocht- en condensvorming en daarmee ideaal voor badkamer, keuken en andere vochtige ruimtes.

 

Modellen
Het standaard model sluit van boven naar beneden. Veel mensen vinden het echter prettig om de lichtinval zowel aan de bovenkant als aan de onderkant van het raam te kunnen regelen. In dat geval kies je voor een vrij hangend gordijn. Je kunt deze variant in zijn geheel naar beneden trekken of alleen in het midden van het raam laten hangen.

 

Meer informatie
Wil je meer weten over plisségordijnen? Kijk dan op de website van Zonnelux of bezoek een Zonnelux specialist bij jou in de buurt.