Foto: luxaflex-duette-architella-shades

Stem binnen en buiten op elkaar af!

Stem je buitenzonwering gemakkelijk of op je raamdecoratie met de collectie van Luxaflex.

Luxaflex® is een absolute trendsetter in de wereld van modieuze raambekleding. Het ruime assortiment Luxaflex® producten bevat verschillende soorten jaloezieën, exclusieve shades (Silhouette®, Facette®, Duette®), rol- en vouwgordijnen (Roman Shades), paneelgordijnen en de Japanese Designcollectie. Wat u ook wilt, een klassieke, moderne, hippe, stoere of juist een romantische sfeer in je huis, Luxaflex® heeft raamdecoratie wat passend is voor elk interieur! Raak geïnspireerd door de vele mogelijkheden. Met buitenzonwering in het Luxaflex® assortiment, kun je kiezen uit een totaalpakket voor het raam!

Vaak denk je bij raamdecoratie alleen aan de binnenkant van de woning, terwijl de buitenkant een even belangrijke en designbepalende rol speelt. Luxaflex wil met het nieuwe concept Luxaflex® Outdoor binnen en buiten samenbrengen. Zodat je buiten, zittend op je mooie tuinmeubilair ook dezelfde sfeer ervaart als binnen. De tuin is immers een onderdeel van je woonomgeving.

Trendy acryl doeken

Voortaan loopt buitenzonwering, wat design betreft namelijk niet meer achter op raamdecoratie binnen. Dat bewijst ook de nieuwe uitgebreide collectie acryl doeken, met onmiskenbare Luxaflex®-touch. Zeker de helft van Luxaflex® Outdoor Acryl Doekcollectie bevat exclusieve stoffen, uniek in buitenzonwering. De rijke, smaakvolle stoffen ademen rust en allure uit. Onder de nieuwkomers veel grijs -en zwarttonen die perfect aansluiten bij de trends van vandaag. Zo kan je, makkelijker dan ooit, binnen en buiten perfect op elkaar afstemmen. Meer eenheid krijg je bijvoorbeeld ook door dezelfde kleur te kiezen, maar net voor een ander streepje of bredere strook te gaan. In een wereld waar techniek en materiaal centraal staan, wil Luxaflex® Outdoor meer dan ooit lifestyle en sfeer brengen.

Terrasscherm Fiora Grande

Het assortiment terrasschermen van Luxaflex® Outdoor wordt dit voorjaar uitgebreid met een absolute topper: Fiora Grande. Bij uitstek geschikt voor grotere gevels en toch smal en elegant vormgegeven. Bovendien is Fiora Grande zo ontwikkeld dat het scherm uitblinkt in montage- en onderhoudsgemak. Voor jou biedt Fiora Grande optimaal zoncomfort, een perfecte integratie met de gevel door de smalle cassette én jarenlang gebruiksplezier. Het scherm is leverbaar in alle RAL-kleuren en exclusief verkrijgbaar met de actuele kwaliteitsdoeken uit de Luxaflex® Outdoor Acryl Doekcollectie. De maximale maatvoering van dit drie-armige scherm is 740 cm breed en heeft een uitval van 350 cm.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties