Stallampen

Al vele jaren worden oude boerderijen en schuren verlicht met stallampen. Toch zien we deze lampen vandaag de dag steeds vaker terug komen.

Stallampen

Al vele jaren worden oude boerderijen en schuren verlicht met stallampen. Door de geschiedenis staat deze buitenlamp ook wel bekend als boerderijlamp of boerderijverlichting. Toch zien we deze buitenlamp door haar nostalgische karakter en mooie lichtbeeld vandaag de dag steeds vaker terug komen. 

Breedste collectie stallampen

Nostalux beschikt over de breedste collectie stallampen in Nederland. De collectie bestaat uit maar liefst 101 verschillende modellen. De modellen zijn onder te verdelen in de categorieën vintage stallampen, stoere stallampen en strak vormgegeven stallampen. Naast de verschillende modellen zijn de stallampen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo is de buitenlampen verkrijgbaar in de klassieke kleuren brons en koper, maar ook in mooie retro vintage kleuren, zoals: mintgroen, melkblauw en taupe. Ga je toch liever voor een industriële look? Dan zijn de kleuren matzwart, antracietgrijs, ruw aluminium of een prachtige grijze betonlook misschien wel iets voor jou.