Profielfoto van Nostalux
Nostalux
Korenmarkt 8, 1681 PB Zwaagdijk
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Hardstenen brievenbussen

Met een van deze hardstenen brievenbussen geef je een luxe uitstraling aan jouw woning of bedrijfspand en kun je dagelijks voldoende post ontvangen!

Hardstenen brievenbussen, een tijdloos design

De hardstenen brievenbussen van Nostalux zijn geschikt voor zowel de moderne als de klassieke omgeving. De pilaar brievenbus past dus in principe bij elke woning of bedrijfsruimte. De brievenbussen bevatten veel postruimte, zijn voorzien van een ruime inworp en hebben een afdakje. Door de postruimte en ruime inworp kun je eenvoudig grote en kleine postpakketen ontvangen. Het afdakje voorkomt de mogelijkheid tot regeninslag en zorgt dus voor het behoudt van droge post. De hardstenen brievenbussen zijn aan de achterzijde voorzien van een roestvrijstalen deurtje. Via dit deurtje kan de post eenvoudig uit de brievenbus gehaald worden. De desbetreffende deur is voorzien van een slot met twee sleutels. Hierdoor kan niemand ongevraagd bij de door jouw ontvangen post komen.

Vorstbestendige brievenbus

De hardstenen brievenbus is gemaakt van zware kwaliteit natuursteen en weegt ongeveer 150 kilo. Deze brievenbus kan door zijn materiaal tegen alle weerinvloeden. De hardstenen brievenbussen van Nostalux zijn als een van de weinigen vorstbestendig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Je brievenbus bestellen

Je kunt de brievenbussen online bestellen. Bestel je voor 16:00 uur, dan heb je de brievenbus vaak morgen al in huis!