Profielfoto van Nostalux
Nostalux
Korenmarkt 8, 1681 PB Zwaagdijk
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Opbouwspots en inbouwspots

Spotverlichting wordt veel gebruikt als basis verlichting, maar kan ook zeker gebruikt worden als functionele verlichting of sfeerverlichting.

Opbouwspots en inbouwspots

Spotverlichting wordt veel gebruikt als basis verlichting, maar kan ook zeker gebruikt worden als functionele verlichting of sfeerverlichting. Met behulp van opbouwspots en inbouwspots zet je op een eenvoudige en efficiënte manier je favoriete plekje in het juiste licht!

Verlichting

Verlichting is een belangrijke toevoeging aan ons interieur. In zowel de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer maken we gebruik van verschillende soorten verlichting. Een vaak voorkomende verlichtingssoort is spotverlichting. Spotverlichting wordt veel gebruikt als basis verlichting, maar kan ook zeker gebruikt worden als functionele verlichting of sfeerverlichting. Met behulp van opbouwspots en inbouwspots zet je op een eenvoudige en efficiënte manier je favoriete plekje in het juiste licht!

Opbouwspot

Opbouwspots zijn handig om daar waar het nodig is nog meer licht te genereren. De opbouwspotlampen zijn naast effectief ook decoratief. Met behulp van het draaibare element van de spot kun je eenvoudig jouw interieur in de spotlight zetten. Bij Nostalux vind je in elke prijsklasse een uitgebreid assortiment. Van hoge kwaliteit opbouwspots en dubbele spots tot spots met een strakke afwerking.

Inbouwspot

Inbouwspots zijn de perfecte basis verlichting. Met inbouwspots creëer je al snel de juiste sfeer voor elke ruimte. Vaak kun je bij een inbouwspot de lichtbundel richten. Hierdoor is de inbouwspot naast het creëren van sfeer ook geschikt om een specifiek gebied te verlichten. Bij Nostalux vind je in elke prijsklassen een uitgebreid assortiment. Van hoge kwaliteit inbouwspots en minimalistische led inbouw spots tot dubbele spots en spots met een strakke afwerking.