Profielfoto van Nostalux
Nostalux
Korenmarkt 8, 1681 PB Zwaagdijk
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Buitenverlichting met een dag/nacht sensor

Wanneer de schemering valt en het donker begint te worden, mag de buitenverlichting aan. Wat is het dan fijn als deze automatisch aanspringt!

Buitenverlichting met een dag/nacht sensor

Wanneer de schemering valt en het donker begint te worden, mag de buitenverlichting aan. Wat is het dan fijn als deze verlichting automatisch aanspringt wanneer het donker wordt. Dat kan met de buitenverlichting met een dag/nacht sensor.

De schemerschakelaar

De schemerschakelaar in de buitenverlichting zorgt ervoor dat de verlichting automatisch aanspringt wanneer het donker wordt en uitschakelt wanneer er weer voldoende natuurlijk licht is buiten. Op deze manier hoef je niet meer stil te staan bij het handmatig aan- en uitschakelen van de buitenverlichting en wordt er eenvoudig op overbodige energie bespaard.

LED Lamp met geïntegreerde schemerschakelaar

Is jouw buitenverlichting niet voorzien van een dag nacht sensor, maar is dit wel gewenst? Daar hebben wij bij Nostalux een oplossing voor, namelijk de sensor LED lamp. Deze lichtbron is voorzien van een geïntegreerde schemerschakelaar. Dit houdt in dat de LED lamp, net als de buitenverlichting, gaat branden bij de eerste schemering en 's morgens automatisch weer uit gaat.