Foto: tuinschets-online-tuin-ontwerpen

Tuinschets-online: interactief tuin ontwerpen

Tuinschets-online helpt je een mooie en praktische tuin te (laten) ontwerpen; een tuin waarin je écht thuiskomt!

Tuinschets-online helpt je een mooie en praktische tuin te (laten) ontwerpen; een tuin waarin je écht thuiskomt!

Waar droom jij van? Een mooie leeftuin waarin je je heerlijk kunt ontspannen of een cottagetuin waarin elke dag wel een klusje te doen is... Met Tuinschets-online blijft het niet bij dromen. Deze interactieve website helpt je een mooie en praktische tuin te (laten) ontwerpen; een tuin waarin je écht thuiskomt!

Tuinschets-online is een initiatief van tuinontwerper Henriët Wolbers. 'Elke tuin heeft het in zich om mensen gelukkig te maken en nieuwe energie te geven. Denk aan dat blije gevoel dat je ervaart als je ’s ochtends de gordijnen open trekt, de zon schijnt en de vogels fluiten...' Met haar nieuwe website voor interactief tuinontwerpen wordt zo'n tuin voor iedereen bereikbaar.

Een beetje van jezelf...

Voor een tuinontwerp van Tuinschets-online hoef je de deur niet uit. Je maakt zelf foto's van je tuin en een eenvoudige plattegrond; met de tips van Tuinschets-online is dat een fluitje van een cent. Daarna kruip je snel weer achter je laptop om een vragenlijst in te vullen. Met alle ingevoerde gegevens gaat een professionele tuinontwerper aan het werk. Deze manier van werken is efficiënt en persoonlijker dan je misschien denkt. En heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je bellen, chatten of mailen met de ontwerper zelf.

Op pad naar ideale tuin

Op het tuinpad van Tuinschets-online.nl kun je kiezen uit drie routes, waarbij je – naar wens – gebruik maakt van de online diensten van een professionele tuinontwerper.
1. Tom-tomroute: als je een professioneel tuinontwerp wilt laten maken dat helemaal is toegespitst op jouw unieke situatie (tuinschets). Hierbij word je stap voor stap door het ontwerpproces meegenomen. De vragen die je worden voorgelegd, stimuleren je na te denken over relevante aspecten van de tuin en er een eigen visie over te vormen. Daarnaast is er de mogelijkheid om tekeningen en foto's te uploaden. Aan het eind van het traject heb je een compleet tuinontwerp (eventueel met beplantingsplan) dat aan al je wensen voldoet.
2. Knooppuntenroute: als je graag zelf een tuinontwerp wilt maken, maar het wel fijn vindt als er een professionele tuinontwerper over je schouder meekijkt en advies geeft (schetshulp). Er is volop ruimte om zelfgemaakte schetsen en foto's te uploaden. Ook kun je de tuinontwerper een specifieke tuinvraag voorleggen, bijvoorbeeld over de beste plek voor een vijver.
3. Struinroute: voor mensen die graag helemaal zelf willen ontwerpen, heeft Tuinschets-online praktische informatie, stap-voor-stap-voorbeeldontwerpen en tips op de website gezet.

Eigen tijd en tempo

Met Tuinschets-online kun je zelf bepalen wanneer je je met je nieuwe tuinontwerp wilt bezighouden, bijvoorbeeld in het weekend. Ook het tempo bepaal je zelf. Dankzij het interactieve karakter wordt het tuinontwerp helemaal op jouw situatie toegespitst. Vervolgens ben je volledig vrij en ongebonden in de uitvoering ervan. Ook je privacy is gewaarborgd: gegevens die je online aanlevert, worden niet gedeeld met derden.

Prijs

De kosten voor Tuinschets-online worden berekend op basis van de oppervlakte van de tuin. Bij een ontwerp voor tuinen tot 200 m2 zijn de kosten € 200,- met een aanbetaling van € 50,-. Voor schetshulp kost het eerste advies € 15,- voor 15 minuten advies. Voor vervolgadvies wordt € 12,50 per kwartier in rekening gebracht. Prijzen zijn inclusief BTW. Het volgen van de struinroute is kosteloos.

Nieuwsgierig wat Tuinschets-online voor jou kan betekenen? Bezoek www.tuinschets-online.nl en sla het tuinpad in naar die prachtige tuin die echt bij jou past.

Meer informatie: www.tuinschets-online.nl

Publicatiedatum: 29 mei 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties