Foto: /264725.jpeg

Spiraalslangenbox

Spiraalslangenbox: slimme slang onder de grond.

Spiraalslangenbox: slimme slang onder de grond.

De spiraalslangenbox is de nieuwste uitbreiding van het Gardena Pipeline Systeem. Tien meter spiraalslang met tuinspuit haal je letterlijk uit de grond als je gaat sproeien. Klaar? De slimme slang berg je weer onzichtbaar ondergronds in de tuin op.

Ondergronds

De ondergrondse box is voorzien van een tien meter spiraalslang die zich zeer compact laat opbergen. Het is een tuinslang die zich ‘oprolt’ als een harmonica. De nieuwe spiraalslangenbox is een onderdeel van het Gardena Pipeline Systeem. Met dit ondergrondse watersysteem kun je op diverse plekken in de tuin watertappen. Dankzij de spiraalslangenbox heb je nu ook direct een tuinslang bij de hand. De complete box met inhoud bevindt zich ondergronds, alleen de deksel is te zien.

Zwenksproeier
De nieuwe Polo zwenksproeiers van Gardena zijn eveneens met een tuinslang op een waterstopcontact of gewone kraan aan te sluiten. De Gardena zwenksproeiers zijn verbeterd zodat de waterverdeling nog meer met precisie en gelijkmatig verdeeld wordt zonder plasvorming. Afhankelijk van het model kan de zwenksproeier van 120 tot 280 vierkante meter besproeien.

De nieuwe spiraalslangenbox van Gardena is verkrijgbaar voor € 69,95.
De nieuwe Polo zwenksproeiers van Gardena zijn verkrijgbaar vanaf € 17,95.

Publicatiedatum: 18 april 2011

Meer informatie: www.gardena.nl

Reacties