Nieuw van GARDENA: handschep voor potgrond

20 Februari 2017

GARDENA doet er een schepje bovenop en breidt het assortiment handgereedschappen uit. De tuinspecialist introduceert de grote handschep.


Ideaal bij het opscheppen van potgrond uit een zak. De nieuwe handschep heeft twee keer meer capaciteit z’n voorgangers. GARDENA heeft bovendien alle handgereedschappen vernieuwd. Ze werken ouderwets goed en behalve een nieuwe look liggen ze nu nog beter in de hand.

Ergonomisch

De handgereedschappen van GARDENA zijn verdeeld in drie series: Classic, Comfort en Combisystem. De gereedschappen zijn compact en liggen dankzij het ergonomisch gevormd handvat perfect in de hand. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal met een zogenoemde Duroplast-coating. Daarmee garandeert GARDENA een extra lange levensduur en bescherming tegen roestvorming. Het uiteinde van de handgreep van het Classic-gereedschap is gehoekt waardoor het niet uit de hand kan glijden, ook niet bij vochtige handen. De Comfort-gereedschappen zijn extra gebruiksvriendelijk vanwege de soft-grip elementen in het handvat. De combisystem-gereedschappen kun je eenvoudig bevestigen op een combisystem-steel. Op alle handgereedschappen geeft GARDENA 25 jaar garantie.

Verkoopinformatie

GARDENA handgereedschappen zijn verkrijgbaar vanaf € 4,99 bij tuincentra, DHZ-markten en online webwinkels. De nieuwe, grote handschep heeft een advies verkoopadviesprijs van € 12,99. Kijk voor meer informatie op www.gardena.nl.

AANBEVOLEN

72V tuingereedschap op accu

Complete vrijheid met de tuingereedschappen op acc...

Tuinonderhoud: snoei, maai en knip!

De beste tuinonderhoud bereik je met behulp van mu...

Maak van je eigen tuin een makkelijke moestuin

Wij vertellen je in dit artikel alles wat je wilt ...

Mollen/muizen bestrijder

De Mauki mollenbestrijder is een professionele mac...

Afwatering Hoginox

Voor de afwatering van de inrit, rondom het zwemba...
Advertentie