Profielfoto van Hozelock
Hozelock
Cartografenweg 34, 5141 MT WAALWIJK

Flexi Spray

Multifunctionele sproeilans, spuitpistool en gazonsproeier in 1 apparaat voor elke bewateringsklus in de tuin.

Het ultieme sproeigereedschap

De Flexi Spray is echt het ultieme sproeigereedschap voor elke bewateringsklus. Dankzij de flexibele, buigbare lans kan het niet alleen worden gebruikt als een spuitpistool met broes, maar ook als  sproeilans, gazonsproeier of voor het handsfree bewateren van uw tuin. De extra 60 cm reikwijdte maakt de Flexi Spray zeer geschikt voor het bewateren van bijvoorbeeld hanging baskets maar ook voor gebruik dicht bij de grond of op moeilijk bereikbare plaatsen. Door de lans in een lus te buigen kan de Flexi Spray zelfs worden omgevormd tot een stabiele gazonsproeier met een maximaal sproeioppervlak van 69 m² (diameter 9,5 m), of voor het "handsfree" bewateren van uw tuin. Buig de lans bijvoorbeeld om een kruiwagen, tak of schutting en u kunt de tuin bewateren zonder dat u uw handen hoeft te gebruiken.

Multifunctionele sproeikop

De Flexispray is uitgerust met een multifunctionele sproeikop met 4 sproeistanden. Door de sproeikop te draaien veranderd het sproeipatroon van een snelvulstand voor het vullen van bijvoorbeeld een emmer of kinderbadje in een harde straal om gericht kleinere oppervlakken schoon te spuiten van kleinere oppervlakten of in een broes voor het bewateren van bloemen en planten zonder opspattend water. De laatste sproeistand tenslotte is speciaal voor als u de Flexi spray wilt gebruiken als gazonsproeier.

Slim, waterbesparend en sterk

De ergonomisch gevormde handgreep van de Flexi Spray beschikt over een vergrendelingsmogelijkheid met twee standen en is uitgerust met een unieke doseerbare watertoevoer. Dat betekent dat de watertoevoer toeneemt naarmate de handgreep verder wordt ingedrukt. Dit werkt niet alleen waterbesparend, maar voorkomt ook dat jonge zaaigoed of tere plantjes beschadigd kunnen raken. Om een lange levensduur te kunnen garanderen is de kern van de buigbare lans voorzien van een met hitte behandelde staaldraad waardoor dit deel eindeloos kan worden gebogen zonder te breken. De slang rondom dit buigbare deel is dubbelwandig zodat de watertoevoer niet wordt afgekneld bij het buigen van de lans.