Profielfoto van Hozelock
Hozelock
Cartografenweg 34, 5141 MT WAALWIJK

Drukspuit 7 liter

Ideaal voor plantenvoeding of gebruik met pesticide, insecticide of schimmelwerende middelen

Deze 7 liter drukspuit, met een effectieve inhoud van 5 liter is uitgerust met een doorschijnende tank voorzien van schaalverdeling en een brede vulopening voor het eenvoudig vullen, mengen en legen. Ideaal voor reinigingswerkzaamheden en gebruik met bestrijdingsmiddelen, schimmelwerende middelen, insectenbestrijding of plantenvoeding.

De juiste onderdelen voor een veilig gebruik

Dit model is uitgerust met een aluminium spuitlans van 30 cm, een handgreep met aan/uit schakelaar en continustand en een verstelbare spuitkop die traploos kan worden ingesteld van straal tot nevel. Voor extra veiligheid is deze drukspuit voorzien van een overdrukventiel waarmee de tank wordt beschermd tegen overdruk en na gebruik eenvoudig kan worden ontlucht. De indicator op het overdrukventiel geeft aan wanneer de maximale druk bij het oppompen is bereikt en verwijderd de eventuele overtollige druk direct uit de tank. Deze drukspuit wordt standaard geleverd met een handige draagriem. Accessoires zoals een onkruidkap, waarmee "verwaaien" van het middel dat u gebruikt wordt voorkomen en gewassen die u niet wilt behandelen worden beschermd en een verlenglans zijn los verkrijgbaar.

De Standard drukspuiten serie van Hozelock is verkrijgbaar in 5, 7 en 10 liter. 

Unieke kenmerken

Alle Hozelock drukspuiten zijn uitgerust met een "last drop" systeem. Dit betekent dat de drukspuit slechts 1 keer op druk gebracht hoeft te worden om de volledige inhoud te kunnen verspuiten zonder residu. Hiermee bespaard u als gebruiker niet alleen tijd, maar ook de moeite van het iedere ker opnieuw oppompen van de container. 

 

Kijk voor meer informatie op www.hozelock.nl