Drukspuit 7 liter

Met het "last drop" va Hozelock wordt het werken met een drukspuit weer plezierig.

Deze 7 liter drukspuit, met een effectieve inhoud van 5 liter is uitgerust met een doorschijnende tank voorzien van schaalverdeling en een brede vulopening voor het eenvoudig vullen, mengen en legen. Ideaal voor reinigingswerkzaamheden en gebruik met bestrijdingsmiddelen, schimmelwerende middelen, insectenbestrijding of plantenvoeding.

Uniek in zijn soort

Alle Hozelock drukspuiten beschikken over het unieke "last drop" systeem. Dit betekent dat u, in tegenstelling tot andere verkrijgbare drukspuiten, de tank slechts 1 keer op druk hoeft te brengen om daarna de gehele tankinhoud te kunnen verspuiten, zonder onderbrekingen en tot de laatste druppel. Hiermee bespaart u niet alleen veel tijd en moeite, maar u voorkomt hiermee ook verspilling van de dure middelen waarmee u de planten wilt behandelen.

De juiste onderdelen voor een veilig gebruik

Dit model is uitgerust met een aluminium spuitlans van 30 cm, een handgreep met aan/uit schakelaar en continustand en een verstelbare spuitkop die traploos kan worden ingesteld van straal tot nevel. Voor extra veiligheid is deze drukspuit voorzien van een overdrukventiel waarmee de tank wordt beschermd tegen overdruk en na gebruik eenvoudig kan worden ontlucht. De indicator op het overdrukventiel geeft aan wanneer de maximale druk bij het oppompen is bereikt en verwijderd de eventuele overtollige druk direct uit de tank. Deze drukspuit wordt standaard geleverd met een brede onkruidkap, waarmee "verwaaien" van het middel dat u gebruikt wordt voorkomen en gewassen die u niet wilt behandelen worden beschermd.