Profielfoto van Hozelock
Hozelock
Cartografenweg 34, 5141 MT WAALWIJK

Green Power Turbo Gas Weeder

De meest efficiënte snoerloze onkruidbrander op de markt

Hoe werkt het?

Deze 2 in 1 onkruidbrander werkt op zowel op een kleine gascartridge als op een standaard grote gasfles en maakt voor het bestrijden van onkruid gebruik van een thermisch schild dat wordt verhit tot ca. 800 graden C. Plaats het keramische schild boven het onkruid dat u wilt behandelen en door de hitte van het schild ontstaat er een thermische schok waardoor de cellen van het onkruid tot in de wortelhaartjes zullen breken en het onkruid langzaam afsterft en nooit meer op dezelfde plaats zal opkomen. Afhankelijk van de soort onkruid duurt een behandeling tussen de 3 seconden bij normaal onkruid tot 15 seconden bij hardnekkig onkruid. 

Voordelen

Dankzij het extra grote keramische schild (12 x 20) werkt de Green Power Turbo Gas Weeder tot wel 4 x sneller werkt dan andere gasbranders. 

Hoewel dit apparaat werkt op gas wordt er geen gebruik gemaakt van een open vlam waardoor de Green Power Turbo Gas Weeder niet alleen veel efficienter werkt, maar ook zeer veilig is in gebruik. 

Aangezien deze onkruidbrander werkt op zowel een gascartridge als op een standaard gasfles werkt dit apparaat economischer en heeft het een aanzienlijk langere gebruiksduur. Voor een gascartridge is de gebruiksduur ongeveer 3 uur, voor een gasfles is dit maar liefst 122 uur. Voor het gebruik met een gasfles is een EN 417 adapter bijgeleverd, deze bevindt zich in de handgreep van het apparaat. 

De Green Power Turbo gas Weeder is standaard uitgerust met een Piezo-ontsteking en een drukregelaar op de handgreep voor het ontsteken en reguleren van de vlam. 

Aan de achterzijde van het schild is een handig steunwieltje geplaatst waardoor het apparaat eenvoudig over elke ondergrond of door de tuin kan worden gemanoeuvreerd. 

Bij dit model wordt 1 gascartridge geleverd.

Kijk voor meer informatie op www.hozelock.nl