Auto Reel 25 meter

Automatisch oprollende wandslanghouder uitgevoerd in "Yellow & Grey" met 25 meter slang, alle benodigde aansluitstukken en bevestigingsmateriaal.

Muurhaspel met automatisch oprolmechanisme

Deze Auto Reel muurhaspel beschikt over een automatisch oprolmechanisme en 25 meter slang. Bij het uittrekken van de slang is ongeveer om de 1,5 meter een aantal "klikken" hoorbaar, dit zijn de momenten waarop de slang kan worden gestopt voor gebruik. Als de slang na gebruik een klein stukje verder wordt uitgetrokken zal deze zich weer automatisch en netjes tot de laatste meter oprollen.

Auto Real video

Direct aan de slag

U kunt direct aan de slag. Deze Autoreel wordt geleverd met 2 meter aanvoerslang, een verstelbare tuinspuit, alle benodigde bevestigingsmaterialen en een complete set aansluitstukken bestaande uit een buitenkraanaansluiting die geschikt is voor alle reguliere buitenkranen en koppelstukken voor zowel de slang op de haspel als voor het aansluiten van de aanvoerslang op de kraan. Met behulp van de bijgeleverde wandsteun, schroeven en pluggen kan de haspel eenvoudig aan de muur worden gemonteerd. Deze wandsteun zorgt ervoor dat de haspel 180° zwenkbaar is en na gebruik plat tegen de muur kan worden geplaatst om ruimte te besparen. Alle modellen van de Auto Reel ( 10 / 15 / 20 / 25/ 30 & 40 meter) zijn voorzien van 5 jaar garantie en ter beveiliging uitgerust met een kinderslot/ vergrendeling zodat de slang nooit per ongeluk kan terugschieten.