TuffHoze ultralight slang

Supersterke, ultralichte slang

Deze nieuwe generatie tuinslang is speciaal ontworpen voor tuinbezitters die traditionele tuinslang te stug, te zwaar of onhandig vinden of die een robuust alternatief zoeken voor uitrekbare slang. 

Tuffhoze is een zeer slijtvaste en ultralichte tuinslang met flexibele, vorstbestendige PVC kern (phtalaatvrij)  en een geweven nylon en UV bestendige buitenmantel.

Dankzij haar grote flexibiliteit en oersterke buitenmantel kan Tuffhoze moeiteloos langs muren, over grindpaden, door struiken of door de tuin worden gemanoeuvreerd zonder knikken, draaien of kans op beschadiging. Beide uiteinden van de slang zijn standaard uitgerust met een slangstuk met waterstop, waardoor de druk in de slang constant blijft. Na gebruik draait u simpelweg de kraan en de tuinspuit dicht waarna de slang eenvoudig kan worden losgekoppeld van de kraan. Het resterende water in de slang kan nog elders in de tuin worden gebruikt  door de tuinspuit op de gewenste plaats weer open te draaien zodat de slang leegloopt en moeiteloos kan worden opgeborgen. 

Door de hoge drukbestendigheid kan Tuffhoze ook worden gebruikt in combinatie met een tuinpomp of een hoge drukreiniger. 

Tuffhoze is direct klaar voor gebruik en wordt standaard geleverd met twee slangstukken met waterstop die zijn voorzien van een slangtule om knikken van de slang te voorkomen, een universele kraanaansluiting voor nagenoeg alle buitenkranen en een verstelbare tuinspuit van straal tot nevel. 

Garantie

Op Tuffhoze is een garantietermijn van 20 jaar van toepassing

Beschikbare lengtes

Tuffhoze is verkrijgbaar voor iedere tuingrootte in lengtes van 12,5 /25 of 35 meter. 

Kijk voor meer informatie op www.hozelock.nl