Veilig wonen met camerabewaking

Camerabewaking wordt steeds vaker door particulieren ingezet om hun bezittingen te beschermen. De techniek is verbeterd en de camera is betaalbaarder.

Camerabewaking geeft overzicht

Vandaag de dag is het meer dan normaal dat niet alleen bedrijven, maar ook particulieren camerabewaking aanschaffen. U wilt uw gezin en eigendommen natuurlijk goed beschermen. Met behulp van camerabewaking heeft u een goed overzicht van wat er allemaal gebeurt rondom uw huis.

Voordelen van camerabewaking

Het hebben van camerabewaking heeft diverse voordelen. Zo schrikt het ten eerste dieven af, omdat ze natuurlijk niet gezien willen worden. Mocht een dief toch een poging doen? Dan heeft u alles keurig netjes op beeldmateriaal, wat een grote hulp is bij een eventueel politieonderzoek. U kunt vanuit huis uw omgeving in de gaten houden, maar dat kan ook van afstand. Bent u bijvoorbeeld op vakantie of nog aan het werk? Dan kunt u nog steeds volgen wat er rondom uw huis gebeurt. 

Camerabewaking binnen

Los van camera’s buiten, is camerabewaking binnen ook een heel goede optie. Op die manier kunt u bijvoorbeeld uw kinderen veilig thuis zien komen of controleren of de babysitter het werk naar behoren doet (denk hierbij bijvoorbeeld aan het voorkomen fysiek of seksueel geweld). De veiligheid van uw kinderen staat boven alles. Camerabewaking kan hier een wezenlijke bijdrage aan leveren. 

Soorten camerabewaking

Er zijn vele verschillende soorten beveiligingscamera’s. Zo heb je dome camera’s, bullet camera’s en fish-eye camera’s. Dit is maar een handjevol uit het totale aanbod. Er zijn camera’s met ingebouwde microfoons zodat audio geluid kan worden opgenomen. Of heeft u liever een deurspion zodat u altijd kan terugzien wie er aan uw deur is geweest? Hiervan kunt u zelfs een mededeling krijgen op uw telefoon zodat u live kunt meekijken wie er aan uw deur staat. Camerabewaking is er in allerlei verschillende soorten modellen. Zo bestaan er ook verborgen camera’s die handig kunnen worden ingezet op verschillende locaties. Er zijn prachtige designs zoals een muurlamp met ingebouwde beveiligingscamera. Deze lamp kunt u op afstand laten flitsen, mocht u dat willen. Ook is er camerabewaking die werkt op zonne-energie waardoor u geen stopcontact nodig heeft. Wellicht is een camera op wieltjes beter geschikt voor uw omgeving. Deze camera kan op afstand bestuurd worden met uw smartphone en is zelfs voorzien van een push video alarm wanneer er beweging ontstaat. 

De nieuwste technologie

De camera’s worden steeds geavanceerder door de steeds maar vernieuwende technologie. Dat blijkt namelijk uit het feit dat onlinecamerashop.nl een speciale camera heeft met hangjongeren detectie. Deze camera detecteert namelijk wanneer personen zich langer dan gebruikelijk in een bepaald gebied ophouden. Ideaal voor gezinnen die hier last van ondervinden.