Profielfoto van Onlinecamerashop

Onlinecamerashop

Piersonstraat 11-15, 1112 AV Diemen

Over ons

OnlineCameraShop.NL is in 2005 opgericht. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in beveiligingstechniek en zijn een van de beste leveranciers op het gebied van camerabeveiliging en beveiligingscamera systemen voor bedrijven en particulieren.

OnlineCameraShop.NL is opgericht in 2005 als onderdeel van Stetrin BV.
Al meer dan 15 jaar hebben we ervaring in de beveiligingstechniek en zijn inmiddels toonaangevend op het gebied van camerabeveiliging voor particulieren en bedrijven.
Al diverse klanten hebben voor ons gekozen vanwege onze kwaliteitsproducten en de uiterst professionele service die wij bieden.
Het team van OnlineCameraShop bestaat uit erkende vakmannen in de elektrotechniek met veel ervaring in de beveiligingsbranche.
Service en professionele hulp bieden wij u niet alleen tijdens de aankoop maar ook daarna.
Als er na de aankoop onverhoopt toch klachten blijken te zijn, dan laten wij u nooit in de steek en zorgen we voor een passende oplossing.

Beveiligingscamera’s en meer

OnlineCameraShop is een allround leverancier op het gebied van beveiligingscamerasystemen.
Camerabewaking is meer toegankelijk dan ooit. Het zijn dan ook al lang niet meer alleen bedrijven die kiezen voor een beveiligingscamera. Ook particulieren gaan hun huis steeds beter beveiligen met behulp van een camera. Beveiligingscamera’s zijn dan ook stuk in prijs gedaald en er is ook veel meer keuze op dat gebied. Dat kan de juiste keuze voor een beveiligingscamera wel iets gecompliceerder maken. Graag leggen wij u uit waar u op moet letten bij de aanschaf.

Wie bieden u:

10 jaar gratis service
Gratis retourneren
Gratis verzenden

Tot 5 jaar garantie (Voor meer info zie tabblad: 'Extra informatie' bij een product)
Betrouwbare kwaliteit voor een lage prijs
Hulp en advies van echte vakmannen!
Alles leverbaar voor installateurs en bedrijven
Gratis cadeau vanaf EU 150,00