Beste bewakingscamera

Iedereen heeft zijn eigen mening als het gaat om goede kwaliteit beste bewakingscamera's. Een goede bewakingscamera hoeft niet duur te zijn.

U bent op zoek naar de beste bewakingscamera en heeft daarbij advies nodig, lees dan vooral verder. 

Hoe selecteer je de beste bewakingscamera?
- Denk na over de aantal bewakingscamera's en waar je deze op strategische plekken gaat plaatsen, denk hierbij aan ingangen, makkelijk beklimbare ramen, een stuk bos waar een inbreker makkelijk zijn gang kan gaan.
- Waar gaat de voorkeur naartoe? Heb je al coax kabels liggen, dan kan je ook gebruik van maken en bijvoorbeeld 8 megapixel 4in1 bewakingscamera's installeren. Als je alles nieuw moet installeren, maak dan gebruik van een IP camera set, deze geven altijd een goed beeld en vooral nachtzicht en het is handiger als je in huis/bedrijf meerdere lan punten heb, dan hoef je niet met alle kabels door je huis te rennen. Ook kan je gebruik maken van een PLC oplossing, hiermee kan je de data transporteren via je bestaande stroomnetwerk, de PLC homeplugs van onlinecamerashop hebben PoE waardoor je direct stroom kan geven aan een PoE ip bewakingscamera.
- Vergeet vooral niet na te denken aan de toekomst, ga je straks meer dan 4 bewakingscamera's plaatsen, dan is een 8 kanalen bewakingsrecorder wel zo handig. 
- Binnen of buiten bewakingscamera's? Als je buiten bewakingscamera's gaat plaatsen, weet dan dat deze duurder zijn dan voor binnen, koop daarom een binnen bewakingscamera als deze toch niet buiten geplaatst gaat worden.

Mocht je een en ander niet snappen, dan kan je altijd een mail sturen of contact opnemen met de professionals van OnlineCameraShop.NL.