Start 2022 veilig met je eigen bewakingssysteem

Wanneer je een eigen woning of bedrijf hebt is het natuurlijk niet meer dan logisch dat je het belangrijk vind dat je goede beveiliging hebt.

Onlinecamerashop biedt daarin alle ondersteuning die je nodig hebt. Zoals bijvoorbeeld IP bewakingscamera’s, analoge bewakingscamera’s, alarmen en nog veel meer.

IP beveiligingscamera set

De IP camera’s werken over het algemeen altijd met Power over Ethernet (PoE). Dat wil zeggen dat deze camera’s met slechts één kabeltje voorzien zijn van zowel stroom als verbinding.

Analoge beveiligingscamera set

De analoge (ookwel 4-in-1) camera’s van tegenwoordig zijn een stuk beter dan vroeger. De analoge camera’s van tegenwoordig gaan ook gewoon tot 8 megapixel, wat overeen komt met 4K.

Draadloze beveiligingscamera set

Er verschillende opties om gebruik te maken van draadloze camera’s. Zo kunnen de camera’s gewoon verbinden over wifi, maar ook over het lichtnet.

  • Altijd live meekijken via de app op je telefoon
  • IP67 - weerbestendig
  • Setjes zijn al bij elkaar gezocht, zodat je zelf geen uitzoekwerk meer hoeft te doen
  • Gratis verzending (vanaf €150,-)
  • Niet tevreden? Je hebt 30 dagen bedenktijd en kunt binnen die tijd je bestelling kosteloos retourneren
  • Levenslang gratis service - wanneer je bij Onlinecamerashop een product bestelt zullen ze altijd hun best voor je doen en je ondersteunen/adviseren waar dat mogelijk is

Zit je nog met vragen? Twijfel dan niet en neem contact op Onlinecamerashop, zij helpen je graag! Ze zijn telefonisch bereikbaar tot 8 uur in de avond op 020-7767788.

 
Nu: 5% korting exclusief voor WONEN.nl lezers! Gebruik kortingscode: LEKKERWONEN