Profielfoto van Welvaere
Welvaere
Amersfoortse 96, 3862 NE Nijkerk
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
13:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Vakantie in Nederland; de vakantie in eigen tuin met hottub!

Misschien wel meer dan ooit hebben wij onze rust en ontspanning hard nodig. Zo vier jij de beste vakantie in eigen tuin!

Ieder mens heeft een periode van rust nodig, vaak gaan we dan op vakantie naar een plek waar we ons prettig voelen. Dit jaar zal dat iets anders zijn, de geplande vakantie gaat misschien niet door of je hebt nog helemaal geen vakantie geboekt. Misschien wel meer dan ooit hebben wij onze rust en ontspanning hard nodig. Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet om thuis te ontspannen en vakantie te vieren; een vakantie voor jou en je hele gezin. Eentje om nooit meer te vergeten!

Buiten eten

De lange zomeravonden en warme temperaturen zijn ideaal voor buiten koken. Een buiten ‘keuken’ is al simpel gecreëerd met een barbecue. Er zijn ook andere opties om het buitenkoken te realiseren in de tuin.

Zo zijn er houtgestookte vuurschalen en kachels waar op gekookt kan worden en na afloop de zomeravond voortgezet kan worden met een lekker warm vuurtje. De meest luxe optie is een volledige buitenkeuken zoals we die binnen in huis ook kennen. Het buiten koken maakt de dagelijks terugkerende huishoudelijk taak net even wat leuker.

Binnenkort kun je ook bij Welvaere een unieke houtgestookte buitenkeuken/BBQ aanschaffen! 

 

De houtgestookte hottub

De hottub is een op hout gestookt buitenbad, een echte eyecatcher in de tuin. Het biedt ontspanning dichtbij huis. Hottubs zijn er in alle soorten en maten, voor intieme gezelschappen of grotere groepen. Een hottub heeft ook wat avontuurlijks, je moet namelijk zelf de kachel opstoken met hout om het water op een aangename temperatuur te krijgen. Op elk moment van de dag kan je genieten van een warm bad in eigen tuin. De hottub kan zo luxe als je zelf zou willen, met bubbels of massagestralen.

Een fijne loungeplek

Een fijne plek om in de ochtend een kopje koffie te drinken of weg te dromen in je favoriete boek. Dat kan alleen op een plekje waar je ook heerlijk kunt zitten, een loungestoeltje. Creer daarom een fijne plek waar je weg kunt dromen, van je af kunt kijken of gewoon te verwonderen hoe fijn jouw tuin eigenlijk is! 

Een vakantie om nooit meer te vergeten

Met een Ducktub hottub in je achtertuin creëer jij altijd een fijn vakantiegevoel. Met je ogen gesloten, genietend van het warme water en de geluiden van vogeltjes om je heen voelt het net alsof je in een zonnig oord bent. Je droomt even helemaal weg naar een fijne plek op een Grieks eiland waar je met je voeten door de zee loopt, de zon voelt prikken op je huid en je echt even weg bent.

Op het moment dat jij je ogen weer opent realiseer je je dat je gewoon thuis in eigen tuin bent, of toch in Griekenland? Het kan beide, op een paar stappen je tuin in.