Profielfoto van Niko Nederland
Niko Nederland
Schorsweg 4, 8171 ME VAASSEN
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

De outdoor trends van 2020

De outdoor trends van deze nazomer beloven al je tuindromen waar te maken! Ontdek eenvoudige tips & tricks die je buitenruimte slim(mer) én mooier maken!

Slim en stijlvol de nazomer in!

Je tuin of terras moet een plek zijn waar je heerlijk kan vertoeven of tot rust kan komen. De outdoor trends van deze nazomer beloven al je tuindromen waar te maken! Ontdek Niko’s eenvoudige tips & tricks die je buitenruimte slim(mer) én mooier maken!

Op reis in eigen tuin

Jouw tuin staat deze nazomer in het teken van korte siësta’s, lange nazomeravonden en heerlijke bbq’s. Tover je tuin of terras om tot een waar vakantieoord door elementen te integreren die doen denken aan aspecten van je vorige reizen. Ga voor warme tinten en zet 100% in op relaxmeubels, want zenitude staat centraal.

Verleng je nazomeravonden met een aangename verlichting van het terras, de tuin en/of het zwembad door te kiezen voor een welbepaalde lichtsfeer in functie van de zonsop- en zonsondergang of geprogrammeerd op vaste tijdstippen. Met Niko Home Control kan je met één druk op je smartphone of een schakelaar de juiste sfeer creëren - denk aan nazomerse salsaklanken, een streepje loungemuziek of gedimde lichten - die je helemaal in vakantiemodus brengt.

Zet je leven binnen, buiten verder

De tweede tuintrend anno 2020, is de fusie van indoor en outdoor. Creëer buiten een woonkamergevoel door materialen en meubels van binnen ook buiten te integreren en vice versa. Met een Niko Hydro data-aansluiting, geniet je ook buiten van optimaal comfort.

Niko Hydro schakelmateriaal weerstaat water, weer en wind, of je nu een bbq op de planning hebt staan of een openlucht movie night met het gezin. Dankzij Niko’s USB-opladers laad je dan weer je smartphone of tablet in een mum van tijd buiten op. Je smartphone opladen is één ding, maar wat met je elektrische fiets? Het spuitwaterdicht fietsoplaadpunt van Niko zorgt ervoor dat je je tweewieler ook buiten kan stallen en opladen.

De natuur als vertrekpunt

Maak je tuin of terras na-zomerproof door af te stappen van strakke buitenruimtes. Zo richt je het best je tuin of terras in als rustpunt, waar groen als ontstresser fungeert. Creëer een georganiseerde wanorde met een gezellige nonchalante sfeer, waar niets moet en alles mag!

Volg het ritme van de natuur door je buitenverlichting in te stellen in functie van zonsop- en zonsondergang met Niko Home Control of via een eenvoudige schemerschakelaar. Lichtarmaturen met een aanpasbare temperatuur zorgen ervoor dat je nog meer kan inspelen op de verschillende seizoenen. Via een schakelaar of de gratis Niko Home app kan je de juiste sfeer of verlichting instellen én bedienen om zo jouw oase van rust vorm te geven.

Nog meer inspiratie?
Schrijf je in voor de Niko nieuwsbrief of neem een kijkje op de website.

Foto's: © Studio REDD