5 tips voor een kleine tuin 

Hoe richt je een kleine tuin nou handig in? En hoe laat je hem wat groter lijken? Wij hebben alle tips voor je op een rij gezet.

Lenette Hermsen 10 December 2018

Rustige kleuren

Bron: Pinterest

Maak gebruik van rustige kleuren in je tuin. Die laten je tuin namelijk groter lijken dan felle, bonte kleuren. 

Luxe meubelen

Schaf hoge kwaliteit tuinmeubelen aan om luxe uit te stralen. Uiteraard gaan deze meubelen ook langer mee, waardoor je er meer plezier van hebt. Laat de meubelen op elkaar aansluiten door één kleurenpallet te gebruiken. Schaf kussens en andere decoratie aan die in hetzelfde kleurenpallet als de meubels zit. 

Plaats een schutting

Maak gebruik van een schutting die past bij jouw stijl en sfeer van de tuin. Denk ook hierbij aan dat rustige kleuren de tuin groter doen ogen. Kies voor een zachte kleur voor de schutting als je dit wilt bereiken. 

Bron: Pinterest

Terrasplanken

Terrasplanken laten je tuin langer en breder lijken, mits je deze goed neerlegt. Ook creëert dit diepte en geeft dit een extra touch aan het interieur van de tuin. Kijk voor voorbeelden eens bij Woodcomposiet.nl.

Planten

Plaats een plant in een grote pot in je tuin. Dit zal er rustiger uitzien, dan als je gebruik maakt van veel plantenpotten bijvoorbeeld. Ook laat dit de tuin ruimer lijken. Maak gebruik van rustige planten zoals de Rodgersia, Acanthus of Hosta's. 

Reacties