Profielfoto van Gras en Groen, uw tuin in goede handen!
Gras en Groen, uw tuin in goede handen!
Hedikhuizerweg 21, 5222 BC DEN BOSCH
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Kunstgras laten leggen

Wil je kunstgras (laten) leggen als gazon in de tuin?

Kunstgras heeft vele voordelen te bieden en is echt een uitstekend alternatief voor gras. Het is altijd groen, vraagt weinig onderhoud en komt ook in schaduwrijke tuinen aan de verwachting tegemoet. Voor een perfect resultaat doe je er verstandig aan het kunstgras te laten leggen. Je krijgt dan de garantie dat je investering je niet teleurstelt!

Waarom kunstgras laten leggen?

Kunstgras is niet goedkoop, je kunt er daarom maar beter zeker van zijn dat het op perfecte wijze wordt gelegd. Kunstgras laten leggen biedt je deze garantie. Gras en Groen Kunstgras is volledig gespecialiseerd in het leggen van kunstgras. Zij kunnen je alle voordelen bieden van kunstgras laten leggen.
- Vrijblijvend inmeten
- Besparen op snijverlies
- Vakkundige werkwijze
- Geen bijkomende materiaalkosten
- Garantie op kunstgras en uitgevoerde werkzaamheden

Gratis inmeten

Een groot voordeel van de legservice van Gras en Groen Kunstgras is dat zij vooraf vrijblijvend komen inmeten. Daarmee verschuift het risico van jou als opdrachtgever naar de uitvoerder. Zo kom je tijdens de uitvoering niet voor onverwachte kosten te staan!

Besparen op snijverlies

Gras en Groen Kunstgras zorgt ervoor dat het kunstgras optimaal benut wordt en helpt je dus met besparen op snijverlies. Wij creëren geen onnodig afval en leggen dus op duurzame wijze. Het kunstgras dat verloren gaat bij het op maat maken van het gazon voeren wij gratis voor je af.

Vakkundige werkwijze

Bij het perfect aanleggen van kunstgras komt wellicht meer kijken dan u vooraf kunt voorzien. Het verdichten van de ondergrond, perfect vlak strijken van de bodem en het op maat snijden van kunstgras is voor u geen alledaags werk. Het aanleg team van Gras en Groen legt elke dag weer met veel plezier kunstgras. Het is dan ook lastig hetzelfde niveau qua afwerking te bereiken.

Geen bijkomende materiaalkosten

Voor de kosten van de aanleg van je kunstgras gazon hoef je het niet te laten. In vergelijking tot het kunstgras vallen deze kosten ontzettend mee. Zeker als je bedenkt dat bij de prijs van € 9,- per vierkante meter materialen zoals drukverdeeldoek en kwartszand zitten inbegrepen.

Garantie op kunstgras en uitgevoerde werkzaamheden

Het ontvangen van garantie geeft je de zekerheid van een goed eindresultaat. Gras en Groen Kunstgras biedt je de volgende garanties:
- 10 jaar garantie op kleur en slijtage
- 3 jaar garantie op het verlijmen van kunstgras
- 1 jaar garantie op grondwerkzaamheden

Hoe zet je de eerste stap?

Er zijn meerdere manieren om een eerste stap te zetten richting een onderhoudsvriendelijk en altijd groen gazon. Een belangrijke stap in die richting is het uitzoeken van de gewenste kunstgras soort. Dit kun je op verschillende wijzen doen:
- Bekijk het kunstgras assortiment online
- Vraag online stalen aan, deze ontvang je binnen één werkdag via de post
- Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek bij jou thuis.
- Kom eens langs in de showtuin in ‘s-Hertogenbosch, deze is 6 dagen in de week geopend.