Profielfoto van Gras en Groen, uw tuin in goede handen!
Gras en Groen, uw tuin in goede handen!
Hedikhuizerweg 21, 5222 BC DEN BOSCH
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Kant-en-klaar hagen: Instant privacy!

Wilt u uw tuin omheinen met een groene tuinafscheiding en direct privacy? Kies dan voor de kant-en-klaar haag! Lees snel meer over de mogelijkheden!

Kant-en-klaar hagen: Instant privacy!

Bent u op zoek naar een kant en klare oplossing om uw tuin met een haag te omheinen? En wilt u tegelijkertijd direct zorgen voor privacy en een tuin die hermetisch af te sluiten is? De kant-en-klaar hagen van Gras en Groen bieden u deze oplossing! 

Voordelen van een kant-en-klaar haag

  • Direct na aanplant volledige privacy
  • Kunnen het gehele jaar aangeplant worden
  • Hoge duurzaamheid en opname van Co2
  • Een gezondere leefomgeving door afvangen van fijnstof
  • Grote diversiteit aan haagplanten

Grote diversiteit aan soorten

Kant-en-klaar hagen hebben veel voordelen en zijn dan ook ontzettend populair. Door de stijgende vraag wordt er ook volop ingezet op innovatie. De laatste tijd zijn er diverse nieuwe soorten op de markt gekomen, de een nog fraaier dan de ander. De klassieke klimop of beukenhaag is natuurlijk algemeen bekend, maar wat te denken van soorten als Kardinaalsmuts, de heerlijk geurende Toscaanse Jasmijn of Vuurdoorn met de fraaie oranje besjes in de herfst. Het loont dan ook de moeite om eens rond te kijken bij het aanbod op onze website!

Kant-en-klaar hagen bestellen of laten aanplanten

Gras en Groen Hagen biedt u een unieke service door de (kant-en-klare) hagen aan u te leveren, maar naar wens ook te ontzorgen met een aanplant service. Onze hoveniers kunnen uw tuinafscheiding in de vorm van een kant-en-klaar haag voor u aanplanten. Dit kan op diverse manieren, bijvoorbeeld middels bevestiging tussen hardhouten palen. Daarbij kunnen wij ook een fraaie poort plaatsen zodat uw tuin hermetisch af te sluiten is!

Bestel uw kant-en-klaar haag eenvoudig online of vraag een vrijblijvende offerte aan via de website!

https://www.grasengroenwinkel.nl/