Foto: image002

Outdoor chic, country cool

Barebones Living tuin & kook tools

Barebones Living zorgt ervoor dat je in stijl van het buitenleven kunt genieten. De tuin en kook tools zijn herkenbaar aan hun robuuste uitstraling en verfijnde details. Voor het kweken van groenten en kruiden zijn er de handzame tools zoals een schepje, schoffel en schaar met houten handvat. De Barebones pannensets zijn gemaakt om boven het vuur of op de grill te koken en ideaal voor slow cooking. Voor wat extra licht, en sfeer, zijn er de oplaadbare lantaarns die je op kunt hangen of neer kunt zetten waar je wil.

Barebones Living is een Amerikaans merk, opgericht door Robert Workman. Na jaren op zijn ranche verstaat hij als geen ander de kunst van buiten koken en eten bereiden. Met zijn producten wil hij mensen inspireren te genieten van het buitenleven en dichterbij de natuur te staan. Naast kook en tuin tools heeft Barebones Living ook een brede collectie kampeer- en reisproducten. 

Tool 1: Tuingereedschap om op te eten

Het kweken van je eigen kruiden en groenten is een leerproces maar met wat liefde en de goede tools kom je verder dan je denkt. De multifunctionele tuinschaar is er in twee formaten en is geschikt om zowel kruiden mee fijn te maken als kleinere takken en bloemen af te knippen. Voor het onderhouden van planten zijn de RVS tools met houten handvat niet alleen gemakkelijk maar ook nog eens mooi om te zien. De Barebones Scissors klein is 25,4 centimeter en kost € 24,95, de grote schaar is 27,9 centimeter en kost € 29,95. De Barebones handgereedschappen kosten € 24,95 per stuk.

Tool 2: Vuur, vlees en een goede set gietijzeren pannen

Geduld en timing zijn de beste smaakmakers als het op een goed stuk vlees aankomt. Deze set bestaat uit een Crock braadpan voor Dutch Oven Cooking, een Skillet koekenpan en een houten serveerplank. Plaats de gietijzeren pannen boven of in het vuur (of in de oven) en braden en bakken maar. De set wordt bij elkaar gehouden met een stoere riem en bevat ook een RVS schoonmaak mesh. De Barebones set is verkrijgbaar in 8, 10 en 12 inch, prijzen variëren van € 139,00 tot € 239,00.

Tool 3: Lantaarns die hangen, staan en lopen

Het gemak van een lamp en de sfeer van kaarslicht. Deze oplaadbare lantaarns zijn draadloos en hebben naast een hengsel ook stevige ‘voetjes’. Het warme witte LED licht is dimbaar en kan uren verlichting geven. De klassieke Barebones Forest draaglamp is er in donker brons en rood en is compact genoeg om mee te nemen op een wandeling. De elegante Barebones Beacon lamp in donker brons, rood of koperkleur heeft ‘voetjes’ maar ook een hengsel met carabiner. Een baken voor uit en thuis. De Barebones Forest kost €75,00, de Barebones Beacon is € 59,00.

Tool 4: Smart Cooling tas

Barebones Living heeft vier modellen koeltassen die de inhoud dankzij haar Smart Cooling Systeem van binnenuit tot wel 48 uur koel houden. De UV-bestendige tassen hebben een ‘dokterstas opening’ met lederen handgrepen én een ingebouwde opener. Cheers. De Barebones koeltassen variëren in prijs van € 39,00 tot € 129,00.

Reacties