Profielfoto van Zeno Products

Zeno Products

Annadal 11, 5551 BM VALKENSWAARD

Over ons

Zeno Products ontwerpt, produceert en verkoopt buitenhaarden, houtopslagen, buitenkeukens, verticaal tuinieren en maatwerk tuinproducten. Tevens ontwerpt Zeno tuinverlichting en vertegenwoordigd ze andere fabrikanten voor tuinproducten. Zeno werkt samen met dealers, tuinarchitecten en voor consumenten.

Zeno Products ontwerpt, produceert buitenhaarden, hout-opslagen, accessoires en maatwerk tuinobjecten van Cortenstaal of RVS. Tevens is zij agent of distributeur voor enkele aanvullende merken.

Zeno Products als agent of distributeur
Uw verlangen om te genieten is onze voortdurende bron van inspiratie. Daarom heeft Zeno Products naast haar eigen merk Zeno tuinhaarden, tuinmeubelen en houtopslagen van Cortenstaal haar assortiment uitgebreid met aanvullende producten en agenturen om uw plezier in huis, tuin en op uw terras te vergroten. Zo hebben we naast ons eigen merk Zeno en by dens een mooi pallet samengesteld voor tuinverlichting, vlonders, tuinmeubelen, parasols en schaduwdoeken.

Waar worden de Zeno producten verkocht?
De producten worden onder andere verkocht via geselecteerde dealers, tuinarchitecten en hoveniers. Op de dealer kaart vindt u een dealer bij u in de buurt. In de dealer lijst kunt u lezen welke productgroepen door de diverse dealers worden verkocht.  Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

Dealers

laatst toegevoegd

Hoveniersbedrijf Guy Wolfs

De Haardstede

Studio Bloemex BV

Fokker Hoveniersbedrijf

Palladio

Vaerenbosch

Van Benthum Haarden

Van Langen Hoveniers

Ontdek de 28 dealers