Foto: Wonennl-Zeno_Barro_aargas_brander_Jaap_Sterk_Exteriors__2_

Barbecueën en genieten van een haardvuur tegelijkertijd

De Zeno tuinhaard Barro - voor de échte liefhebber

03 Juni 2024

Zeno tuinhaard Barro

Niets is gezelliger dan een buitenhaard die niet alleen warmte en sfeer biedt, maar ook de mogelijkheid om heerlijk te barbecueën. Of het nu een zwoele zomeravond is of een frisse herfstavond, een buitenhaard zorgt voor het ultieme buitenleven gevoel.

Een buitenhaard creëert een gezellige en warme sfeer in je tuin of op je terras. Het flikkerende vuur zorgt voor een ontspannen en knusse ambiance waar je met vrienden en familie van kunt genieten. De natuurlijke warmte van het vuur maakt het mogelijk om ook op koudere avonden comfortabel buiten te zitten.

Culinaire Mogelijkheden: Buitenhaarden met barbecue-opties bieden een geweldige manier om buiten te koken. Van sappige steaks tot gegrilde groenten en zelfs pizza's, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze haarden zijn vaak voorzien van grillroosters en andere accessoires die het koken eenvoudig en plezierig maken.

Ruimtebesparing: Door te kiezen voor een multifunctionele buitenhaard bespaar je ruimte in je tuin. In plaats van aparte toestellen voor verwarming en koken, heb je één alles-in-één oplossing. Dit is ideaal voor kleinere tuinen of terrassen waar ruimte schaars is.

Gezelligheid en Functionaliteit: Naast het praktische aspect van koken, brengt een buitenhaard mensen samen. Terwijl het eten langzaam gaart, kunnen jij en je gasten zich rond het vuur verzamelen, verhalen delen en genieten van elkaars gezelschap.

De Zeno tuinhaard Barro is een buitenhaard met een indrukwekkend brede vuurmond van bijna een meter. Dit ontwerp biedt niet alleen een groot, breed vuur, maar ook de mogelijkheid om met de Zeno Grill te barbecueën terwijl je geniet van een knapperend haardvuur. Dankzij de hoge vuurmond is de Barro ideaal voor plaatsing op je terras, naast een loungeset, wat zorgt voor optimale terrasverwarming. 

Alle Zeno tuinhaarden zijn uitgerust met een aslade of asemmer en hebben voor extra veiligheid een dubbele achterwand met U-profielen. De Zeno Barro kan vrij in de tuin worden opgesteld of ingebouwd worden in je terrasoverkapping, waarvoor een officieel dubbelwandig RVS rookkanaal wordt gebruikt.

De afmetingen (in mm) zijn: 2300 (H) x 1200 (B) x 450 (D). De vuurmond begint op een hoogte van 50 cm en meet 25 x 90 cm. De voetplaat heeft een afmeting van 78 x 45 cm.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie en/of inspiratie ook onze website

 

 

 

Meer van Zeno Products
Reacties