Profielfoto van Bula Outdoor
Bula Outdoor
Laarderweg 73, 1402BE Bussum
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Glowbus Dewdrop

Deze vuurkorf brengt een stijlvol design overdag en sfeer in de avond. De luxe vuurkorf van cortenstaal is handgemaakt en verkrijgbaar in drie maten.

Glowbus Dewdrop designvuurkorf

De Dewdrop handgemaakte vuurkorf van cortenstaal is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen:

Dewdrop M past het best in kleinere tuinen en terrassen. Een minimale oppervlakte van 2,5m² zitruimte is aanbevolen.

De Dewdrop L is uiterst geschikt voor de grotere tuinen. Een minimale oppervlakte van 3m² ruimte is aanbevolen.

De grootste variatie, de Dewdrop XL, siert grote park- en landschapstuinen of schept beleving in hotels en op toeristische locaties. Minimaal 4m² zitruimte is aanbevolen.

Klik op deze link en zie de Dewdrop XL brandend

Deze blikvanger overdag, creëert sfeer in de avond. Jouw Glowbus® koop je voor het leven. Want we geloven in duurzame en ecologisch verantwoorde producten. Zo wordt er gewerkt met oerdegelijke materialen, en verzekeren we dat je minstens een leven lang dagelijks kan genieten van jouw Glowbus® moment.

Bovendien wordt bij aankoop van een Dewdrop designvuurkorf een bedrag aan organisaties die zich inzetten voor het behoud van natuur en bossen geschonken, waarmee 25 nieuwe bomen worden aangeplant.

Praktische informatie

  • Om een duurzaam product te creëren, wordt de Dewdrop gemaakt van cortenstaal. Een roestkleurige staalsoort die 8x langer mee gaat dan standaardstaal. Als cortenstaal een mooie roestkleur krijgt, is het tegelijkertijd deze roestlaag die het materiaal zijn bescherming geeft tegen weersinvloeden en doorroesten.
  • De Dewdrop is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Temperaturen van -1.000° C tot 1.000° C zijn geen probleem en dankzij zijn robuuste vorm en gewicht kan hij tegen rukwinden tot 200 km/u.
  • Op kwetsbare ondergronden kan de Dewdrop bij natte weersomstandigheden een lichte verkleuring veroorzaken. Dit vooral in het begin, wanneer de dichte roestlaag zich nog aan het vormen is. Een ondergrond van zand, kiezel of gras is een ideale plaats voor een vuurkorf van cortenstaal.
  • Door zijn gewicht (Dewdrop M = 150 kg, Dewdrop L = 220 kg, Dewdrop XL = 425 kg) is de vuurkorf niet een product dat je elke week verplaatst door je tuin. De Dewdrop M en L kan je verplaatsen door de vuurkorf op zijn zijkant te rollen. De Dewdrop XL vergt wat meer kracht en wordt meestal op zijn plaats gebracht met een mechanisch heftoestel.
    De asplaat onder de vuurkorf is niet vastgemaakt aan de vuurkorf.
  • De Glowbus® Dewdrop is makkelijk in onderhoud. Het enige wat we aanraden, is dat je regelmatig as verwijdert wanneer je de vuurkorf voor een langere periode niet gebruikt.
  • Er zijn ook kaarsenhouders in een matchende stijl beschikbaar! Leuk voor binnen en buitenshuis.

Bestel de Glowbus Dewdrop nu bij Bula Outdoor!