Buitenlamp

De Frezoli verlichting heeft een eigentijdse, stoere, ongepolijste uitstraling met een industrieel karakter uit vervlogen tijden.  

Stijlvol verlicht

Raz Frezoli outdoor lamp


Prijs incl. verzendkosten en gratis Philips CorePro Ledlamp 5,5 watt (vergelijkbaar met 40 watt)

Levering uit voorraad - Te zien in de showroom

Stijlvolle buitenlamp in grijs aluminium / zink kleur. Past zowel in een moderne en een landelijke omgeving.

De Frezoli verlichting heeft een eigentijdse, stoere, ongepolijste uitstraling met een industrieel karakter. Industrieel design. Door het gestraalde glas krijg je een mooie verdeling van het licht. De grote kap geeft de buitenlamp een nog stoerdere uitstraling. En de ruw gegoten onderdelen met koelribben accentueren het industriële karakter. Geschikt voor woonhuizen, horeca, kantoor, hotel en ...

Frezoli industriële buitenlamp, wandlamp, buitenverlichting

Artikelnummer: L.816.1.800

Materiaal: Aluminium
Kleur: Grijs
Breedte: n.v.t.
Diepte: 430 mm
Diameter voet: n.v.t.
Diameter Kap: 320 mm
Frezoli industriële verlichting

Voordat de TL verlichting massaal zijn intrede deed, werden industriehallen, pakhuizen en werkplaatsen vaak verlicht door zware oude fabriekslampen, hangend aan kettingen of dikke staaldraden.

In de jaren 80 werden steeds meer industriële panden omgebouwd tot ateliers en woonruimtes. Kenmerkend aan deze ruimtes zijn de kamers met hoge ramen, steunbalken van hout of staal en betonnen of houten vloeren. De originele oude industrielampen bleven vaak in gebruik om de sfeer van het pand intact te laten.

Deze loft-style is zo succesvol dat de laatste jaren ook veel nieuwbouw- en renovatieprojecten in deze stijl ontworpen worden. De Frezoli verlichting heeft een eigentijdse, stoere, ongepolijste uitstraling met een industrieel karakter uit vervlogen tijden.

Meer van Bula Outdoor Bekijk alle