Profielfoto van Bula Outdoor
Bula Outdoor
Laarderweg 73, 1402BE Bussum
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Weltevree Outdooroven

Gezien bij Heel Holland Bakt! Maak nu je eigen flammkuchen in de Outdooroven. We helpen je graag om het een succes te maken.

Beschrijving

Met de Outdooroven wordt je tuin of terrasoverkapping een verlengstuk van je keuken. Deze buitenoven zorgt voor behaaglijke warmte en een lekkere maaltijd: van ovenschotels en zelfgemaakte pizza’s op de kooksteen tot een zomerse barbecue op de grill. Buiten is het nieuwe binnen! Deze alleskunner is gemaakt van Cortenstaal, waardoor hij het hele jaar buiten kan staan.

De Outdooroven kan onder een afdak worden geplaatst. Wij kunnen op maat een complete dakdoorvoer leveren. Geef de maat tussen de vloer en plafond en het type dak door (pannen, bitumen, hoek en hoogte) en Bula Outdoor maakt een vrijblijvende offerte voor u!

De roestige laag geeft niet alleen een mooie uitstraling. Door de eigenschappen van cortenstaal beschermd het buitenste roestlaagje tegen doorroesten. Standaard wordt de Outdooroven geleverd met een RVS BBQ rooster en ovensteen om pizza’s of andere lekkere gerechten op te maken. Optioneel wordt een deur voor de stookruimte geleverd, verlengstukken voor de schoorsteenpizza schep en kapje.

Bestel de Weltevree outdoorover nu bij Bula Outdoor! Of wil u meer informatie over andere mogelijkheden neem dan contact met ons op door te bellen naar 035-5330658.