Weltevree Outdooroven

Gezien bij Heel Holland Bakt! Maak nu je eigen flammkuchen in de Outdooroven. We helpen je graag om het een succes te maken.

Beschrijving

Met de Outdooroven wordt je tuin of terrasoverkapping een verlengstuk van je keuken. Deze buitenoven zorgt voor behaaglijke warmte en een lekkere maaltijd: van ovenschotels en zelfgemaakte pizza’s op de kooksteen tot een zomerse barbecue op de grill. Buiten is het nieuwe binnen! Deze alleskunner is gemaakt van Corten staal, waardoor hij het hele jaar buiten kan staan.

De Outdooroven kan onder een afdak worden geplaatst. Wij kunnen opmaat een complete dakdoorvoer leveren. Geef de maat tussen de vloer en plafon en het type dak door (pannen, bitume, hoek en hoogte). Wij maken een vrijblijvende offerte voor u.

 

Meer van Bula Outdoor Bekijk alle

Tuinfakkel Pipe Line Torchmaster extreem

evering in een twin pack (levering per 2 stuks) Prijs per stuk € 22,95 In de winkel zijn de fakkels per stuk leverbaar. 1 of 3 is dan geen probleem.Door de ”ABC”-technologie verbranden de gassen uit de lampenolie en brandt de fakkel heel zuiver, met een minimale rookontwikkeling en zonder gevaar op rondvliegende vonken. Deze geavanceerde technologie zorgt er ook voor dat de fakkels extreem windvast zijn en een grote vlam hebben. Deze fakkel wordt ook gebruikt door de horeca en op evenementen, trouwerij. Kerst en Sinterklaas kado! Of in de tuin. Met het gepatenteerde ”No Touch”-vulsysteem hoeft u de fakkel niet aan te raken of te openen dankzij het ingebouwde trechtersysteem. Vuil en olie op handen en kleding behoren tot het verleden.Kleur: fakkel – Zwart | Stick – Zwart of Zwart | Stick zilverHoogte: 150 cmBrandduur: ca 8 uur Brandstof: lampenolie

Bula Outdoor