Profielfoto van Bula Outdoor
Bula Outdoor
Laarderweg 73, 1402BE Bussum
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Primo barbecues

Amerikaanse topklasse barbecues met hoge kwalitiet Ceramiek. Door middel van de gepatenteerde ovale vorm biedt Primo extra ruimte om te barbecueën.

Verschillende situaties, verschillende Primo's!

De OVAL XL 400 keramische bbq grill, de grootste versie van de Oval. Biedt ruimte voor eindeloze mogelijkheden op 2.580cm2 bbq oppervlakte.

De Oval LG 300, de middelste variant is goed voor 1.935cm2 bbq oppervlakte.

De Oval Junior 200 van 1.355cm2 bbq oppervlakte om heerlijke maaltijden op te bereiden in de buitenlucht.

De ronde kamado met 1.739cm2 bbq oppervlakte, maar zonder de kenmerkende ovale vorm.

Daarnaast zijn er opties voor all-in-one sets voor een completer pakket(cradle met zijbladen, verdeelplaat, druiprek, keramische reflectors, grilltang en aspook inbegrepen) of kies zelf uit de vele accessoires.

Hier staat Primo voor:

Unieke smaak. Door de beste kwaliteit keramiek blijft het vlees heerlijk sappig en krijgt het een lekker houtskool aroma. Waar metalen barbecues vocht uit het vlees trekken, blijft het op een Primo barbecue lekker in het vlees, waardoor het vlees sappig blijft.

De temperatuur is onder controle. Binnen de Primo barbecues is de temperatuur goed regelbaar door middel van de regelbare rookuitlaat. Van 66°C tot met 454°C is geen probleem. Of je nou een zalm wil bereiden op 66°C, een ribbetje op 450°C, een speenvarken of een lamsbout op lage temperatuur langzaam bakken. Het is allemaal geen probleem met een Primo barbecue.

Snel aan de start. Binnen 15 minuten is de Primo grill al klaar voor de start van een heerlijk barbecue feest. Dat is even snel als gasbarbecue.

Makkelijk te onderhouden. De Primo keramische schelp van de barbecue werkt als een zelfreinigende oven. Controleer af en toe of alles nog in orde is en geniet tientallen jaren van uw barbecue.

Lekker in de buitenlucht. Primo’s zijn ontworpen voor buitengebruik, in welk klimaat dan ook. Het keramiek, gebruikte metaal en de geëmailleerde afwerking kan tegen alle weersomstandigheden. Jouw Primo nog beter beschermen? Kies voor één van de beschikbare hoezen, karren of tafels.

Plaats direct een bestelling of neem contact op voor meer informatie
Heeft u vragen, wilt u meer informatie of kunnen we u ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035-5330658. Het is mogelijk om langs te komen in de winkel in Bussum, nabij Hilversum, om daar ons ruime aanbod te bekijken. Maak dan wel even een afspraak.

Bestel de Primo barbecues nu bij Bula Outdoor, uw bbq specialist!