Profielfoto van Bula Outdoor
Bula Outdoor
Laarderweg 73, 1402BE Bussum
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Broil King barbecues

Broil King is een van oorsprong "het" Canadese barbecuemerk. Voor kwalitatieve barbecues en uitgebreid koken in de buitenlucht. Nu beschikbaar bij Bula!

Broil King

Kwalitatieve producten door jarenlange ervaring in de barbecue industrie en een lokale productie in canada en de VS. Daar staat Broil King voor. Een familie bedrijf dat al sinds 1906 bestaat en al gasbarbecues produceert sinds 1984 in een van de leidende barbecue landen ter wereld. Met Broil King's uitgebreide collectie barbecues is er voor ieder budget of wens een geschikt model.

Imperial staat voor premium en de meest luxe variant in de collectie. Barbecues met een luxe design en alles er op en er aan.

Regal voor gastvrij. Nog steeds één van de meest luxe gasbarbecues collectie die je kan vinden.

Baron staat voor klasse. Betaalbare topkwaliteit en niet voor niets de best verkopende lijn van Broil King.

Crown is veelzijdig. Dit alles voor een concurrerende prijs.

Monarch staat voor betrouwbaar. Deze Compacte en robuuste barbecues, bieden een zeer degelijk toestel tegen een correcte prijs.

Gem en Porta-chef  zijn zowel compact als verplaatsbaar. Zo kan de Porta-chef makkelijk mee naar bijvoorbeeld de camping en snel opgezet worden door middel van de vier poten. Een goedkoper segment wat nog steeds zeer goede kwaliteit biedt.

Pellet staat voor high-tech. Houdt jij van de nieuwste snufjes? Dan zijn deze barbecues voor jou. Daarnaast kunnen ze veel gebruiksgemak bieden. De pellet's zijn bestuurbaar via wifi en bluetooth verbinding en beschikken over een boordcomputer die de verbranding en temperatuur precies kan regelen en over vooringestelde instellingen beschikken.

Broil King Built-in.  Bouw jouw Broil King in een buitenkeuken!

Broil King gebruikt diverse kenmerkende technieken voor het bereiken van die heerlijke barbecue smaak. Lees hieronder meer over een aantal van de beste eigenschappen van Broil King barbecues.

Braadroosters

De RVS of gietijzeren braadroosters zijn speciaal ontworpen om warmte vast te houden. De roosters hebben twee verschillende kanten. Eén kant is scherp waarmee je mooie steakhouse markeringen kunt schroeien. De andere kant van het rooster is gegroefd, waardoor het vlees gegrild wordt in zijn eigen sappen. Deze roosters zijn eenvoudig te reinigen en gaan zeer lang mee.

                                                  

Flav-r-wave

Het Flav-r-wave™ bak systeem is ontworpen voor het opvangen en onmiddelijk verdampen van de vleessappen die door het rooster vallen. Door middel van deze techniek wordt de unieke barbecue smaak gemaakt en komt er weinig vet over in het opvangbakje. 

                                                    

Dual-tube branders

Dual-tube™ branders zijn ontworpen om een pefect gelijke vlamverdeling te creëren. Hierdoor is er een gelijkmatige warmteverdeling door de hele kuip van je barbecue. Waar normale branders aan één kant meer gas krijgen, lost een dual-tube brander dit op. Door de buis in een buis constructie zijn er geen koude zones op de barbecue en wordt de barbecue gelijkmatig verwarmd. Beschikbaar in de Imperial, Regal, Baron en Monarch collectie.

                                                   

Perfecte temperatuur

De Linear-Flow™ gaskranen zijn ontwikkeld om traploos de temperatuur te kunnen regelen. Door middel van deze techniek kun je steaks dichtschroeien op hoge temperatuur of slow cooking van gerechten op lage temperatuur. Dit alles is regelbaar met de 180° Sensi-Touch™ regelknoppen. De tempeteratuur binnen de barbecue is makkelijk af te lezen op de ingebouwde thermometer.

                                                  

Bestel jouw Broil King nu bij Bula Outdoor, jouw bbq specialist!