Jack Daniëls Editie Primo Ovaal XL Serie

De Jack Daniëls Ovaal XL Serie 400,  Primo ceramische grills en smoker BBQ, Wereldwijd gepatenteerde ovalen vormgeving,  

Jack Daniëls Editie Primo Ovaal XL Serie 400 BBQ

De Jack Daniëls Ovaal XL Serie 400 is ons paradepaardje. Deze grill vertegenwoordigt Amerikaans vernuft, kwaliteit, vakmanschap en de onafhankelijke spirit van onze grillers en BBQ-ers die onze passie voor lekker eten en een buitengewone whiskey delen. Verkrijgbaar als grill alleen of met een origineel Jack Daniëls tafelblad, of met Jack Daniëls zijtafeltjes voor een Primo cart (zoals op de afbeelding) of met gelijk welk ander XL model tafel. Speciaal ontworpen voor hen die buiten koken en bakken een unieke ervaring vinden, die hun tuin als hun eigen domein aanzien waar ze kunnen relaxen en ontsnappen aan het hectische en veeleisende van iedere dag en aan de prestatieplicht waar we allemaal moeten aan voldoen. Ontworpen voor de buitenchef die houdt van bakken op een houtvuur en het een echte uitdaging vindt om hiermee een culinair hoogstandje te bereiden. Ook voor de weekend griller die samen met familie en vrienden in zijn tuin wil genieten van een heerlijk zelfbereid etentje. Beleef de Amerikaanse vindingrijkheid, het vakmanschap en de drang naar onafhankelijkheid en gun uzelf een echt feestelijke traktatie.;

Specificaties:

Gewicht 113.40 kg
Bakoppervlak 2,580 cm2
Optioneel rekkensysteem 1,806 cm2
Totaal bakoppervlak 4,386 cm2
Bakrooster 47cm x 64 cm
Temperatuurbereik 66 °C—454 °C
Eigenschappen:

Wereldwijd gepatenteerde ovalen vormgeving
Eerste kwaliteit ceramiek
Omkeerbare bakroosters
Optioneel rekkensysteem en toebehoren
Zie ook de video’s van Primo of download de brochure

Recept : Char Siu Pork met de Primo Kamado All-In-One. Dit is een makkelijk recept voor een prachtige Chinese BBQ Pork.

Verbluffende smaak Samen met onze eerste kwaliteit ceramiek en onze natuurlijke Primo houtskool ontstaat verbluffend sappig vlees met een tikkeltje houtskool aroma. De ceramische schelp doet het op een Primo gebakken vlees zijn sappigheid bewaren in tegenstelling tot metalen BBQs dewelke het vocht uit het vlees trekken. Onze houtskoolis gemaakt van Amerikaans hardhout en injecteert een beetje die zachte rook smaak in uw gerechten.

Uitzonderlijke temperatuurcontrole Maak zalm klaar op 65°C of bereid smakelijke ribbetjes op een temperatuur van 450°C. U kunt ook op lage temperatuur en langzaam gaan bakken bij voorbeeld om een speenvarken of een lamsbout te bereiden.

Makkelijk aan te maken & snelle opwarming u kunt al beginnen koken na 15 minuten; net zo snel als met een gas BBQ. Een bijkomend voordeel van onze natuurlijke houtskool is dat deze opnieuw kan aangemaakt worden om meermaals te gebruiken

Makkelijk onderhoud en zelf reinigend Primo ceramische grills doen het praktisch allemaal zelf. Periodiek nazicht zorgt ervoor dat uw Primo er voor jaren perfect uit zal zien en u er “forever” zult van kunnen genieten Onze grills werken als een zelfreinigende oven.

Weerbestendig De Primo grills zijn ontworpen voor een leven in de buitenlucht in gelijk welk klimaat. Onze ceramiek, de geëmailleerde afwerking en het gebruikte metaal weerstaan aan de meest extreme weersomstandigheden. Onze grill worden de wereld rond gebruikt bij grote warmte, hoge vochtigheid, regen, wind, sneeuw, en zelfs bij temperaturen ver onder het vriespunt. Geniet van de zekerheid en de ongeëvenaarde prestaties van uw Primo gelijk waar ter wereld.

Meer van Bula Outdoor Bekijk alle