Houtoven Pizza oven

Alfa Pizza RVS Houtoven 4 PIZZE De 4 Pizze pizza oven is ontworpen voor de familie. Ruim, snel en duurzaam.

Houtoven Pizza over

Alfa Pizza RVS Houtoven 4 PIZZE
De 4 Pizze pizza oven is ontworpen voor de familie. De grote opening en ruime inhoud maken de 4 Pizze oven comfortable, snel en vooral veelzijdig. Met 4 Pizze kun je veel bereiden, vlees en vis grille en vooral grote pizza's bereiden. Het geringe omvang maakt het mogelijk om de oven op veel plaatsen te gebruiken. Restaurant Aan de Poel van Michelin Chef-kok Stefan van Sprang gebruikt ook een 4 Pizze houtoven op het mooie terras .

De ovens van Alfa Pizza zijn kwalitatief hoogwaardig en tot in de puntjes afgewerkt. Er zijn vele soorten ovens en merken op de markt. Alfa Pizza onderscheid zich van de rest door duurzaamheid en gebruikersgemak.

De houtoven wordt compleet geleverd met onderstel op wielen. Schoorsteen met kap. Oven afdichtklep. Vuur steun voor in de oven. Grill met bakplaat en vleesvork, Kookboek.

Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, oud rood, koper

De binnenkant van de dome is gemaakt van thermische, licht en robuust roestvaststaal.
De dubbele keramische vezel isolatie houdt de warmte voor een lange tijd vast en verbruikt daardoor zeer weinig hout.
De cooking floor van de 4 PIZZE oven is gemaakt van vuurvast materiaal zoals bij pizzeria ovens.
Met gebruik van de wielen kun je hem zonder problemen makkelijk verplaatsen.
De 4 PIZZE oven kan 50 pizzas per uur bakken. Als je de oven iets laat afkoelen kun je daarna nog 2 broden van 1,5 kg bakken.
Alfa Pizza Made in Italy

Vloer oppervlak bak gedeelte 0,48 m2
Aantal minuten om op te warmen (400°C) 20
Diepte 88,0 cm
Breedte 155,0 cm
Aantal pizzas per keer 4
Brood bakken 4 Kg
Kookvloer 80x60 cm
Schoorsteen ø 15 cm
Aantal pizza's in 15 minuten 14
Gemiddeld verbruik 4 Kg/h
Opening oven, breedte 68 cm
Opening oven, hoogte 22 cm
Gewicht 140 Kg

Meer van Bula Outdoor Bekijk alle

Tuinfakkel Pipe Line Torchmaster extreem

evering in een twin pack (levering per 2 stuks) Prijs per stuk € 22,95 In de winkel zijn de fakkels per stuk leverbaar. 1 of 3 is dan geen probleem.Door de ”ABC”-technologie verbranden de gassen uit de lampenolie en brandt de fakkel heel zuiver, met een minimale rookontwikkeling en zonder gevaar op rondvliegende vonken. Deze geavanceerde technologie zorgt er ook voor dat de fakkels extreem windvast zijn en een grote vlam hebben. Deze fakkel wordt ook gebruikt door de horeca en op evenementen, trouwerij. Kerst en Sinterklaas kado! Of in de tuin. Met het gepatenteerde ”No Touch”-vulsysteem hoeft u de fakkel niet aan te raken of te openen dankzij het ingebouwde trechtersysteem. Vuil en olie op handen en kleding behoren tot het verleden.Kleur: fakkel – Zwart | Stick – Zwart of Zwart | Stick zilverHoogte: 150 cmBrandduur: ca 8 uur Brandstof: lampenolie

Bula Outdoor