Ergosleep® Pillow

Een hoofdkussen vorm het sluitstuk van een goede nachtrust. Daarom lieten we niets aan het toeval over: ons kussen werd door Belgische topsporters getest.

Getest & goedgekeurd door Rode Duivels

Tijdens het WK ’18 in Rusland kon elke Rode Duivel rekenen op een gepersonaliseerde boxspring met bijhorende matras. Als sluitstuk hadden we voor hun het nieuwste Ergosleep® kussen voorzien dat ze naar eigen wens konden samenstellen. Het kussen bestaat uit 3 lagen 100% Talalay natuurlatex, waardoor het aanpasbaar in de hoogte en omkeerbaar is. Doordat hun lichaam op de juiste punten ondersteund werd, konden de Rode Duivels van een optimale nachtelijke ondersteuning en recuperatie genieten.

Jouw SLAAP-DNA® bepaalt samenstelling

Vanuit jouw persoonlijk SLAAP-DNA® geven we aan welke configuratie de best passende ondersteuning voor jouw lichaam biedt. Het Ergosleep® kussen biedt niet enkel ondersteuning, maar werkt ook druk verlagend voor de zones die doorgaans het meest belast worden. Bovendien biedt het kussen een optimale ventilatie en is het hypoallergeen.

Duurzaam & natuurlijk innoveren

Het Ergosleep® kussen bestaat uitsluitend uit 100% natuurlatex en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Bij Ergosleep® hanteren we voor de productie van onze hoofdkussens ook het cradle-to-cradle principe: elk materiaal wordt na de levensduur van het product waarin het verwerkt is hergebruikt.