Gepersonaliseerde matrassen van Ergosleep®

Ergosleep® is er in geslaagd de unieke ondersteuning van elke slaper nog verder te perfectioneren door ook de matrasopbouw te personaliseren.

De ondersteuning van Ergosleep® bestaat uit 3 elementen die elkaar aanvullen/versterken.


1. Het SLAAP-DNA® (wat zij- en rugprofiel gemeenschappelijk hebben) wordt in de bodem (lattenbodem of boxspring) als basisondersteuning ingesteld.


2. De Ergosleep® ondersteuning wordt tijdens het slapen verder afgestemd op de verschillende slaaphoudingen door de veerkracht van de flexibele latten en ophangingen van de lattenbodem of de veren van de boxspring.


3. De comfortzones van de matras zorgen ten slotte voor de fijnafstemming aan het lichaamsprofiel van elke slaper.


Precies in dit 3de ondersteuningselement, op matrasniveau, zet Ergosleep® nu nog een belangrijke/beslissende stap voorwaarts in het personaliseren van uw ondersteuning.
Op basis van diepgaand onderzoek* stemt Ergosleep® de zonering en het comfort van uw matras verder af op uw persoonlijke lichaamsbouw. De Ergosleep® matrassen zijn vanaf nu namelijk verkrijgbaar in 6 verschillende ondersteuningstypes.
Uw ondersteuningstype wordt berekend vanuit uw persoonlijk SLAAP-DNA® en is samengesteld uit twee elementen.
• Een correcte zonering van uw matras: Heeft u nood aan extra lendenondersteuning? (Xp of Yp)
• Een passende flexibiliteit van uw matras: Deze wordt bepaald volgens uw BMI en resulteert in soft (F1), medium (F2) of firm (F3).

Meer info op: https://www.ergosleep.com/nl/collectie/slaap-dnar-in-matrassen