Ergosleep® - Ken jij jouw SLAAP-DNA® al?

Slaap zoals je bent, in lijn met jouw SLAAP-DNA®

SLAAP-DNA® 

Terwijl op een gewoon bed de latten of veren voor iedereen op dezelfde manier meebuigen, met een beperkte ondersteuning tot gevolg, worden de Ergosleep®-bedbodem en matras echt afgestemd op het lichaamsprofiel van de klant. Dat maakt elk Ergosleep®-bed net zo uniek als de persoon die erop slaapt! Een revolutionair idee, dat volstrekt uniek is op de markt.

Digitale Nachtrust-Analyse
Het SLAAP-DNA® is de neerslag van een Digitale Nachtrust-Analyse, die voor elke consument wordt uitgevoerd. Daarbij worden zijn gewicht, lichaamsbouw, voorkeurslaaphoudingen en lichaamsprofiel met digitale perfectie gemeten en in kaart gebracht. Dit persoonlijke SLAAP-DNA®, dat dus voor iedereen verschilt, vormt de basis van het Ergosleep®-slaapsysteem.

Lattenbodem of boxspring
Ergosleep® biedt u de mogelijkheid om aan de hand van uw persoonlijk slaapprofel slaapcomfort op uw maat uit te werken en dit voor zowel de lattenbodem als de boxspring. Beide kunnen bovendien luxueus naar eigen smaak aangekleed worden.

Het meest indrukwekkende aspect van het Ergosleep®-concept is de slaapervaring zelf. Daarom kan geen enkele uitleg of illustratie de klant beter overtuigen dan het échte voelen, van een persoonlijk afgestemd Ergosleep®-bed. In de Ergosleep® Belevingsstudio beleeft de klant het SLAAP-DNA®-concept zelf van A tot Z.
www.ergosleep.be

Beleef Ergosleep zelf!
Een unieke beleving
Het meest indrukwekkende aspect van het Ergosleep®-concept is de slaapervaring zelf. Daarom kan geen enkele uitleg of illustratie de klant beter overtuigen dan het échte voelen,van een persoonlijk afgestemd Ergosleep®-bed. In de Ergosleep® Belevingsstudio beleeft de klant het SLAAP-DNA®-concept zelf van A tot Z.
Deze beleving verloopt volgens verschillende fases:

Klaar voor een unieke ervaring?
Voor de klant kan beleven hoe een bed aanvoelt dat helemaal op zijn/haar slaapprofiel is afgestemd, wordt rekening gehouden met zijn/haar persoonlijke gegevens en bijzondere voorkeuren (oa favoriete slaaphouding). Zo wordt de ondersteuning maximaal op zijn/haar lichaam afgestemd.

Ga rustig liggen
Tijd voor de échte beleving. De klant gaat “in bed”, zoals elke avond. Alhoewel dit niet zijn/haar bed is, zal het allerminst vreemd aanvoelen. Integendeel! Terwijl de klant neerligt, komt hij/zij meer te weten over het belang van een goede nachtrust. Het slaapsysteem van Ergosleep® wordt aangepast aan zijn/haar lichaam. En daar vaart zijn/haar nachtrust wel bij.

Digitale meting van uw SLAAP-DNA®
Terwijl de klant ontspannen geniet van een leuke mediavoorstelling worden de nodige metingen uitgevoerd en wordt zijn/haar persoonlijke slaapprofiel (SLAAP-DNA®) vastgelegd. Uiteraard houdt het systeem ook rekening met zijn/haar verschillende slaaphoudingen, want zelfs als hij/zij rustig slaapt, verandert hij/zij onbewust van houding.

Een overweldigende ervaring
Nu het bed de klant “kent”, kunnen we hem/haar echt laten voelen wat het verschil is tussen een ‘gewoon’ bed en een op zijn/haar lichaamsprofiel afgestemde Ergosleep®. Alle drukpunten zijn weggenomen. De klant wordt volledig gedragen. Terwijl we hem/haar laten ontspannen, wordt hij/zij vanzelf helemaal ZEN.

De finishing touch
De klant zal niet de eerste zijn die het jammer vindt dat de beleving hier eindigt. Hij/zij krijgt een document met daarop zijn/haar SLAAP-DNA® en een gefundeerd advies. Aan de hand daarvan kan de klant zijn/haar bed samenstellen: een lattenbodem of een boxspring, het type matras, het hoofdkussen, enz. En ook de aankleding van het bed kan de klant op zijn/haar eigen smaak afstemmen door een persoonlijke keuze uit het brede gamma hoofdborden, stoffen, pootjes en toebehoren. Zo kan zijn/haar bed, van binnen én van buiten, helemaal aan zijn/haar smaak worden aangepast.
www.ergosleep.be