array(1) { ["path"]=> string(33) "ergosleep.com/gamma/lattenbodems/" }
Partner

LS Bedding nv

Ergosleep® werd ontwikkeld op basis van medisch wetenschappelijke gegevens en kwam in een vergelijkend wetenschappelijk onderzoek als beste slaapsysteem naar voor. Bij Ergosleep® wordt elk lattenpaar in de hoogte ingesteld volgens de lichaamsvorm van de slaper, zodat de lattenbodem perfect op het lichaam aansluit.

Bedrijfsoverzicht LS Bedding nv

Lattenbodem Ergosleep

Een lattenbodem kopen in lijn met je SLAAP-DNA® Ergosleep® P4 & P3.

Ergosleep® P4 & P3

Uitgestrekt soezen in bed, half liggend nog een beetje TV kijken, rechtop genieten van een kop koffie of een boek... Het kan allemaal dankzij de talrijke verstelmogelijkheden van de lattenbodems van Ergosleep®. Een lattenbodem kopen in lijn met je SLAAP-DNA® betekent kiezen voor superieur comfort en ergonomie.

De P3 combineert ergonomie en comfort, maar de revolutionaire P4 doet er nog een schepje bovenop. De Ergosleep® lattenbodems kunnen bovendien naar wens worden aangekleed, zodat de nacht echt het mooiste deel van de dag wordt.

www.ergosleep.be

De perfecte combinatie van ergonomie en esthetiek

Met een lattenbodem van Ergosleep® kies je voor ergonomie in zijn pure vorm. Meer heeft je lichaam eigenlijk niet nodig voor een goede nachtrust. Maar het oog wil ook wat. Daarom kun je de lattenbodem ook perfect inpassen in een gestoffeerd bedkader, al dan niet met hoofdpaneel en toebehoren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Combineer naar jouw smaak.

www.ergosleep.be

Meer lezen over
'Lattenbodem Ergosleep'?

meer van deze professional

Ergosleep® Configurator

Creëer uw ideale Ergosleep®-droombed. Boxspring of la...

de Ergosleep® - BS4

Na jarenlang onderzoek lanceert Ergosleep® een revolut...

SLAAP-DNA®

Met Ergosleep® heeft elke consument toegang tot persoo...

Toon alle 13 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.