string(1) "p"

Pak je huisstofmijtallergie aan met Alpura®!

Last van huisstofmijtallergie? Dan zullen je symptomen vooral in de herfst en winter sterker zijn. Ontdek hier hoe je huisstofmijt uit je bed weert!

Jouw bed: de belangrijkste bron van huisstofmijtallergie

Huisstofmijtallergie is een allergie voor de uitwerpselen van de huisstofmijt. Huisstofmijten zijn kleine spinachtige organismen en voelen zich het beste in een warme omgeving met een vrij hoge vochtigheidsgraad. Jouw hoofdkussen en matras zijn dan ook dé uitgelezen verblijfplaats voor de huisstofmijt: in één bed tref je er enkele honderdduizenden aan. 

Preventieve aanpak

De Alpura® matrashoes zorgt voor een doorbraak in de slaapkamerhygiëne en maakt een preventieve aanpak mogelijk! De Alpura®-hoes biedt een sluitende oplossing voor twee belangrijke elementen van een gezond slaapklimaat: de bestrijding van de huisstofmijt en een optimale vochthuishouding.

Op elke vezel van de matrashoes zijn probiotica (goede bacterieën) aangebracht. Zij zorgen ervoor dat de huisstofmijtallergenen worden opgeruimd, maar vooral dat het voedsel voor de huisstofmijt (onze huidschilfers) volledig wordt geneutraliseerd. Hierdoor kunnen huisstofmijten onmogelijk overleven in de Alpura®-hoes. 

De probiotica voorkomen ook andere onzuiverheden zoals schimmels en onfrisse geurtjes. Bovendien zorgt Alpura® voor een optimale vochtopname en ventilatie, dankzij de ingebouwde capillariteit in de vezels.

Actieve bedreiniger

De probiotica van de Alpura®-matrashoes functioneren als actieve bedreiniger, waardoor het regelmatig wassen van de matrashoes overbodig wordt. De hoes is wel afritsbaar en wasbaar op 60°C en kan dus jaarlijks opgefrist worden voor wie dat wil.

Door een bijzondere techniek komen de probiotica bovendien gedoseerd en gespreid over de tijd vrij zodat je tijdens de volledige levensduur van jouw hoes van hun werking verzekerd bent (rekeninghoudende dat je je matras om de 10 jaar wisselt).