Samsung brengt luxe stoomkast naar Nederland

AirDresser™ houdt kleding langer mooi en fris

30 April 2020

Samsung lanceert de AirDresser™ in Nederland. Deze innovatieve stoomkast maakt kleding eenvoudig schoon en vermindert kreukels, zonder dat je hoeft te wassen. Met de Samsung AirDresser™ zorg je daarmee op een praktische manier beter voor je kleding. De Samsung AirDresser™ is vanaf eind april in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 1.999,-.

De AirDresser introduceert een nieuwe manier om kleding snel en eenvoudig op te frissen,” zegt Saskia Soeterbroek, hoofd productmarketing huishoudelijke apparaten van Samsung Benelux. “Zo zie je er altijd tiptop uit en bespaar je tegelijkertijd tijd en geld omdat je niet naar de stomerij hoeft. Bovendien blijft je kleding langer mooi.”

Uit Europees onderzoek (1) blijkt dat 7 op de 10 mensen hun kleding af en toe opfrist zonder te wassen. Zij hangen hun kleding buiten of in de badkamer, gebruiken kledingspray of strijken hun kledingstukken. Samsungs AirDresser™ maakt dat overbodig. In de AirDresser™ stoomkast hang je kleding aan een van de Air Hangers, waarna de AirDresser™ fluisterstil te werk gaat.

Om kleding te ontsmetten, op te frissen en stomen maakt de AirDresser™ gebruik van JetSteam™. JetSteam™ laat op hoge temperatuur stoom in de stof van je kleding doordringen. Daarmee verwijdert de AirDresser™ 99,9% bacteriën, 100% huisstofmijt, 99% gassen die vieze geurtjes veroorzaken en 99% andere schadelijke stoffen*. Zo zorgt de AirDresser™ voor een stevige opfrisbeurt. Eventuele geurtjes worden ook verwijderd met het geurfilter, terwijl de warmtepomp kledingstukken droogt op een lage temperatuur. Zo raakt kleding niet beschadigd en kun je je favoriete kledingstukken na een snelle stoombeurt weer aan.

De AirDresser™ lijkt op een stijlvolle en moderne garderobekast met een Crystal Mirror spiegeldeur. Daarmee past het apparaat perfect in hedendaagse interieurs.

Kijk voor meer informatie op: https://www.samsung.com/nl/washing-machines/airdresser-df60r8600cg/.