Foto: 2015/Zonnelux-alu-slaapkamer.jpg

Luxe aluminium jaloezieën

Luxe jaloezieën zijn er in aluminium en in hout. Het hangt ervan af hoe jouw woning is ingericht, of hout of aluminium past bij de inrichting.

Standaard maten of op maat

Vaak worden er standaard maten aangeboden, maat werk is ook een optie bij Zonnelux. Tegenwoordig hebben woningen steeds hogere en bredere ramen. Een standaard maat gaat in deze situatie niet op. Dan ga je natuurlijk op zoek naar een partij dat ook zonwering op maat levert.

Aluminium jaloezieen kunnen ook op maat geproduceerd worden. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste maten opgeven, een kleur kiezen en een model. De kwaliteit van aluminium jaloezieen is vaak heel goed en je bepaalt zelf de kleur van de lamellen. Zo zorg je ervoor dat het perfect past binnen je interieur. Beter kan het niet.

De voordelen van aluminium

De aluminium variant is het meest verkochte variant in Nederland. Dit, door de uitgebreide toepasbaarheid van het materiaal. De lamellen sluiten perfect op elkaar aan. Hierdoor heb je geen last van inkijk en kan je de optimale lichtinval helemaal zelf regelen.
Je hebt ook keuze in de lamelbreedte. Meestal kan je kiezen tussen de 25mm en de 50mm.
De voordelen zijn:
- Op maat product
- Keuze uit vele verschillende kleuren
- Ook in vochtige ruimtes mogelijk
- Hoge kwaliteit
- Eenvoudig schoon te houden
- Makkelijk zelf te installeren

Vochtige ruimtes

Zelfs voor vochtige ruimtes is aluminium een mogelijkheid. Je kunt ze dus ook toepassen in bijvoorbeeld de badkamer of een andere vochtige ruimte. Het enige dat belangrijk is, is dat de ruimte goed geventileerd wordt.

Kies de kleur die bij jou past

Vaak zijn de kleuren moeilijk te bepalen via een beeldscherm. Je wilt toch liever de kleur in het echt zien en wellicht ook voelen. Het is dan een goed idee om een kleurenstaal bij Raamdecoratie.com aan te vragen. Deze heb je vaak al binnen enkele dagen in huis. Dan heb je meteen een goed beeld of de kleur wel echt bij je interieur past. Zeker een aanrader dus!

Reacties