string(1) "p"
Profielfoto van Dutch Dream Slaapcomfort
Dutch Dream Slaapcomfort
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Comforta boxspring

Een zorgbed dat hoog en laag verstelt kan worden heeft veel voordelen. Functioneel maar met een uitstraling van een boxspring.

Een zorgbed, ook wel comfortbed genoemd, dat hoog en laag verstelt kan worden heeft veel voordelen. Zo pas je de instaphoogte simpel en snel aan: extra laag, of juist wat hoger als je dat fijner vindt. Dat maakt het makkelijker om in- en uit bed te stappen, maar ook om bijvoorbeeld je bed op te maken zonder je rug te belasten.

Bovendien maakt het niet alleen jezelf, maar ook degene die je helpt gemakkelijker. Vanwege Arbo-regels moeten thuiszorgmedewerkers een correcte werkhoogte hebben. Een zorgbed is gemakkelijk hoog en laag te verstellen door jezelf of eventuele hulpverleners. Zo voldoet je bed volledig aan de eisen waar een thuiszorgbed aan moet voldoen en kan je in eigen omgeving verzorgd worden.

De standaard zorgbedden zijn vaak enkel functioneel en versterken door hun uiterlijk vaak een onwenselijk ’ziekenhuisgevoel’. Tegenwoordig hoeft dit helemaal niet meer zo te zijn, een zorgbed kan ook mooi zijn! Neem een voorbeeld aan onze Comforta. Deze boxspring is voorzien van alle zorgfunctionaliteiten, maar heeft de uitstraling van een mooie boxspring. 

Onze Comforta boxspring is elektrisch verstelbaar met een hoog laag functie. Een bed die zorgt voor gemak en een fijne nachtrust. Het bed is verstelbaar in elke gewenste positie. De Comforta wordt handmatig voor u gemaakt in onze eigen fabriek. Hierdoor kunt u uw boxspring helemaal naar wens samenstellen. Deze boxspring is al vanaf €3899,- verkrijgbaar.

Naast in hoogte verstelbare bedden, heeft onze Comforta ook een Anti-Trendelenburgfunctie. Met deze unieke constructie kantelt u het bed gemakkelijk voorover, zonder een knik te creëren. Dankzij deze functie kan je op je zij slapen met een rechte rug en toch met het hoofdeind hoger. Dit kan bij sommige lichamelijke aandoeningen de klachten verlichten, bijvoorbeeld bij mensen met longklachten zoals Astma of COPD.

Een zorgbed is comfortabel, biedt een hoog comfort en complete functionaliteit. Heb je ook interesse in een boxspring die op de toekomst is voorbereid? Kom vrijblijvend langs in een van onze winkels!