Comforta boxspring

Een zorgbed, ook wel comfortbed genoemd, dat hoog en laag verstelt kan worden heeft veel voordelen.

Zo past u de instaphoogte simpel en snel aan: extra laag, of juist wat hoger als u dat fijner vindt.

Dat maakt het makkelijker om in- en uit bed te stappen, maar ook om uw bed op te maken zonder uw rug te belasten.

Bovendien maakt het niet alleen uzelf, maar ook degene die u helpt gemakkelijker. Vanwege Arbo-regels moeten thuiszorgmedewerkers een correcte werkhoogte hebben. Een zorgbed is gemakkelijk hoog en laag te verstellen door u zelf of uw eventuele hulpverleners. Zo voldoet uw bed volledig aan de eisen waar een thuiszorgbed aan moet voldoen en kunt u in uw eigen omgeving verzorgd worden.

De standaard zorgbedden zijn vaak enkel functioneel en versterken door hun uiterlijk vaak een onwenselijk ’ziekenhuisgevoel’. Tegenwoordig hoeft dit helemaal niet meer zo te zijn, een zorgbed kan ook mooi zijn! Ook wij hebben geen standaard zorgbed, maar de Comforta. Deze boxspring is voorzien van alle zorgfunctionaliteiten maar heeft de uitstraling van een mooie boxspring. U koopt een zorgbed uiteindelijk natuurlijk niet alleen omdat het mooi is, maar vooral omdat het uit zorg-oogpunt noodzakelijk is. Daarom is het fijn dat onze Comforta nuttige functies voor de zorgverleners heeft en een mooi uiterlijk voor u.

Zorgbedden zijn niet alleen comfortabel, maar ook zeer praktisch in gebruik. Speciaal voor senioren hebben we bedden op comforthoogte. Zo’n bed maakt in en uit bed stappen makkelijk en veilig. De hoogte van de bedden maakt ook het opmaken en eronder stofzuigen een stuk makkelijker. Onze zorgbedden bestaan altijd uit twee delen, zodat de ene helft alle functies van een zorgbed kan hebben en de andere helft een gewone boxspring is. Natuurlijk is het ook mogelijk om beide zijden te voorzien van de zorgfuncties.

Naast in hoogte verstelbare bedden, heeft onze Comforta ook een Anti-Trendelenburgfunctie. Met deze unieke constructie kantelt u het bed gemakkelijk voorover, zonder een knik te creëren. Dankzij deze functie kunt u op uw zij slapen met een rechte rug en toch met het hoofdeind hoger. Dit kan bij sommige lichamelijke aandoeningen de klachten verlichten, bijvoorbeeld bij mensen met longklachten zoals Astma of COPD.

Een zorgbed is comfortabel, dit bed biedt een hoog comfort en complete functionaliteit. Het bed heeft een elektrische verstelbare functie, waarbij bijna altijd het hoofd- en voetgedeelte verstelbaar is. Met deze extra opties kunt u extra lang van uw mooie boxspring genieten. Heeft u ook interesse in een boxspring die op de toekomst is voorbereid? Kom langs in een van onze winkels!

 

Delft
Woonboulevard Leeuw & Stein
Leeuwenstein 23 Delft

Hazerswoude
Rijneke Boulevard
Rijndijk 2D Hazerswoude

Ter Aar
Showroom
Geerweg 42A Ter Aar