Foto: 278827

Vi-Spring lanceert het model Pontanee

Ideale mix van elegantie en comfort.

Ideale mix van elegantie en comfort.

Vi-Spring, de Britse fabrikant van luxe handgemaakte bedden, brengt een model op de markt dat is ontworpen door de Belg Dirk Debbaut. Het 'Pontanee' bed kenmerkt zich door een mix van elegantie en comfort en is daarmee een aanwinst voor de Vi-Spring collectie.

 

Tijdloos, elegant en comfortabel
Het model Pontanee past met haar hedendaagse en tijdloze look zowel in een klassiek, als in een modern interieur. Zoals alle modellen uit de Vi-Spring collectie, bestaat ook dit matras voor 100% uit natuurlijke materialen zoals katoen, kokosvezel, lamswol, kasjmier, mohair en zijde. De matrassen worden met de hand gemaakt door ervaren vakmensen in het atelier in Engeland, wat een garantie is voor een optimaal comfort. De Pontanee heeft een massief houten frame dat volledig met de hand is vervaardigd en gestoffeerd. Het hoofdkussen is extra dik gevuld voor nog meer comfort. Het bed is volledig naar eigen smaak samen te stellen. Zo kan worden gekozen uit diverse stoffen en bedpootjes. Dit bed biedt alle comfort van een boxspring met een verenmatras, dat als het ware 'zweeft' in een sierlijk frame op pootjes. Een ideale combinatie van extreem comfort én elegantie.

Over Vi-Spring
Volgens Vi-Spring is de keuze van het juiste bed een ervaring die iemands leven ingrijpend kan veranderen. Alle Vi-Spring bedden zijn handwerk en worden op bestelling in Devon (Engeland) vervaardigd. Deze compromisloze keuze komt voort uit de wetenschap dat slapen een uitermate persoonlijke zaak is. Alleen zó kan worden gegarandeerd dat ieder bed niet alleen super comfortabel is, maar de slaper ook daadwerkelijk 'op het lijf' geschreven is.

Vi-Spring werd opgericht in 1901 en was de eerste beddenfabrikant die matrassen met individueel verpakte veren ('pocketveren') produceerde: een systeem dat een ware omwenteling veroorzaakte. Vi-Spring is nooit van zijn oorspronkelijke filosofie afgestapt en heeft de productie van zijn unieke kwaliteitsbedden steeds gebaseerd op een combinatie van uitmuntend vakmanschap en het gebruik van de allerbeste materialen. Vandaar ook dat Vi-Spring al meer dan 100 jaar de voorkeur geniet van mensen die het beste van het beste willen.

Publicatiedatum: 30 januari 2012

Meer informatie: www.vispring.nl

Reacties