Partner

Duco Ventilation & Sun Control

Duco werd in 1991 opgericht en is intussen uitgegroeid tot een toonaangevende Europese speler op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen.

Website
algemene informatie

Wie is Duco?

Duco Ventilation & Sun Control zet gezondheid en de bewoner in al zijn ontwikkelingen op vlak van ventilatie- en zonweringsystemen centraal, steeds met een knipoog naar optimaal bewonerscomfort en maximale energie-efficiëntie.

Sinds de oprichting in 1991 is Duco uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt van ventilatie- en zonweringsystemen. Het bedrijf situeert zich in een moderne bedrijfsinfrastructuur in Veurne (België), gelegen langs de E40. Voor elke situatie heeft Duco de oplossing in huis: ventilatie via het raam of de gevel, geluiddempend of met zonwering. De architecturale zonwering geeft een gebouw niet enkel een esthetische meerwaarde, maar zorgt er ook voor dat de koellast daalt.

Duco heeft de productie in handen als 100 % Belgisch fabrikant. Een compleet gamma van innovatieve totaaloplossingen voor woningen, kantoren, scholen of zorginstellingen vormen de ultieme garantie voor een optimaal binnenklimaat waarin iedereen zich thuis voelt. Duco, Home of Oxygen.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.duco.eu

artikelen

DucoBox Energy Premium

Ideaal voor toepassing in de energieneutrale woning zorgt de DucoBox Energy met warmteterugwinning v...

DucoBox Silent

In stilte genieten van een optimaal binnenklimaat? Natuurlijk… dankzij de DucoBox Silent!

Toon alle 11 artikelen
nieuws

Isoleren is goed, ventileren moet

28 Oktober 2019
collecties
Duco Ventilation & Sun Control heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Handelsstraat 19
8630 Veurne

003258330033RECENSIES
CONTACT
Handelsstraat 19
8630 Veurne

003258330033