Profielfoto van DUCO

DUCO

Handelsstraat 19, 8630 Veurne

Over ons

DUCO is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een "natuurlijke" manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Wie is DUCO?

DUCO Ventilation & Sun Control zet gezondheid en de bewoner in al zijn ontwikkelingen op vlak van ventilatie- en zonweringsystemen centraal, steeds met een knipoog naar optimaal bewonerscomfort en maximale energie-efficiëntie.

Sinds de oprichting in 1991 is DUCO uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt van ventilatie- en zonweringsystemen. Het bedrijf situeert zich in een moderne bedrijfsinfrastructuur in Veurne (België), gelegen langs de E40.

Voor elke situatie heeft DUCO de oplossing in huis: ventilatie via het raam of de gevel, geluiddempend of met zonwering. De architecturale zonwering geeft een gebouw niet enkel een esthetische meerwaarde, maar zorgt er ook voor dat de koellast daalt.

Duco heeft de productie in handen als 100 % Belgisch fabrikant. Een compleet gamma van innovatieve totaaloplossingen voor woningen, kantoren, scholen of zorginstellingen vormen de ultieme garantie voor een optimaal binnenklimaat waarin iedereen zich thuis voelt.
DUCO, Home of Oxygen.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.duco.eu